beauty Blog

Osebna higiena je lahko tudi dobra za naš planet Osebna higiena je lahko tudi dobra za naš planet

Vsi odgovorni kupci smo pri nakupovanju pozorni, da so izdelki, ki jih kupimo oviti v čim manj nepotrebne plastike in uporabljamo steklenice za vodo za večkratno uporabo. Ampak eden zelo velik izvir plastike je žal velikokrat spregledan. Gre za...

Okolju prijazna zobna higiena Okolju prijazna zobna higiena

Vsako leto se uporabi 3,5 milijarde plastičnih zobnih ščetk. To je ogromna številka! Ali je mogoče na tem področju kaj spremeniti? Poglejmo alternativo znamke Natural Family CO.

Kadila Kadila

Kadila so že tisočletja del človeške kulture – bodisi za podporo meditaciji, čiščenju, verskim obredom ali sprostitvi. Kakšne priložnosti in možnosti so danes v vsakdanjem življenju?

Hero za nego kože Bakuchiol Hero za nego kože Bakuchiol

Kaj je Bakuchiol, trendovska sestavina, o kateri vsi govorijo? Od kod prihaja, kako deluje in kakšen je njegov pomen za nego kože?

Trdna kozmetika La Saponaria Trdna kozmetika La Saponaria

Onesnaževanje okolja z odpadno embalažo je enormno, zato gre trend v kozmetiki v smeti malo in Zero Waste. Kaj točno to pomeni in ali je res tako preprosto, kot se sliši? Italijanska znamka La Saponaria ima za vsakogar nekaj.

Konoplja kot vsestranska rastlina Konoplja kot vsestranska rastlina

Konopljo že več kot 5000 let človeštvo uporablja za različne namene in je ena najstarejših uporabnih in okrasnih rastlin v zgodovini. Pred kratkim pa je prišla v ospredje, kot aktivna sestavina in hrana. Farmacevti pri SAINT CHARLES so povzeli...