Beauty Blog

Vodnik za sončne dni Vodnik za sončne dni

Poletje je tik pred vrati, z njim pa tudi preživljanje časa na soncu. Toda kako uživati na soncu brez nevarnosti za kožo? Kateri faktor zaščite pred soncem je pravi? In kakšna je razlika med mineralnimi in kemičnimi filtri? Na ta in številna druga...

Intenzivna nega z olji za obraz znamke TAUTROPFEN Intenzivna nega z olji za obraz znamke TAUTROPFEN

"Je olje za obraz primerno tudi če imate zahtevno kožo? Ali ne bo koža po uporabo olja preveč mastno? Je olje sploh primerno za mojo kožo?..." V tem članku odgovarjamo na najbolj pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z uporabo olj za nego obraza.

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definirani, vitalni, sijoči in živahni kodri ter manj krepastega ali puhastega učinka. Le kdo si ne želi takšnih kodrov? Čas je, da preizkusite metode Co-Washing in/ali Squish to Condish in spoznate nove načine nege kodrov.

Nega las z ajurvedskimi sestavinami Nega las z ajurvedskimi sestavinami

Razvajajte lase, ki so nagnjeni k izpadanju, s to negovalno linijo znamke Rasayane. Zahvaljujoč posebnemu ajurvedskemu zeliščnemu pripravku so lasje optimalno oskrbljeni z antioksidanti in hranili.

6 mitov o umivanju las 6 mitov o umivanju las

Se mokri lasje res lomijo, ko jih češete? Kakšna temperatura vode je prevroča za umivanje las? Si prepogosto umivate lase? Kako pogosto bi morali menjati izdelke za nego? Podrobneje smo si ogledali več mitov!