Načini plačila

Predračun

Po oddaji naročila nakažete vrednost naročila na naš poslovni račun. Po prejemu plačila bo vaš paket odpremljen.

Po oddaji naročila prejmete na vaš elektronski naslov potrdilo o naročilu. V potrdilu boste našli vse potrebne podatke za ureditev plačila. Prosimo bodite pozorni na namen plačila, kjer vas prosimo, da navedete številko naročila saj v drugačnem primeru lahko pride do težav pri dodelitvi plačila k naročilu. Takoj, ko prejmemo vaše plačilo na naš račun bo vaše naročilo zapakirano. Čas nakazila ima časovni razpon med 3 delovnih dni.

O datumu dostave vas bomo obvestili takoj, ko bomo prejeli plačilo. Pošiljanje potrdila o plačilu ni potrebno, saj to ne bo pospešilo postopka odpreme.

Za plačilo vas prosimo, da uporabite naslednji bančni račun:

Podatki o računu Slovenija:
Imetnik:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau
IBAN:SI56 3400 0101 7811 664
BIC:KSPKSI22XXX
Inštitucija:Banka Sparkasse

Kot namen plačila vnesite številko naročila.

Podatki za nakazilo:
S SEPA nakazilom je provizija plačila zaračunana po domači tarifi banke. Delitev stroškov med plačnikom in sprejemnikom plačila - se deli po domači plačilni tarifi.

Za plačnike zunaj EU območja opozarjamo, da bodo stroški provizije višji kot običajno.

Kreditna kartica

Pri nas lahko udobno plačate s kreditno kartico. Sprejemamo VISA, Mastercard. Pri plačilu s kreditno kartico, se znesek računa takoj poravna. Plačilo je urejeno takoj tudi v primeru, če izdelkov nimamo na zalogi in bodo ti odpremljeni z nekaj dni zamude.

Podatkov o kreditni kartici ne shranjujemo in jih posredujemo le v šifrirani obliki. Naša povezava je šifrirana prek protokola SSL. Ta visok varnostni standard zagotavlja, da je vaš nakup pri nas varen. Več informacij o tej temi najdete tukaj.

Kaj je 3D-Security Code?

3-D-Secure je postopek, ki zagotavlja dodatno varnost spletnih nakupov in preprečuje nepooblaščeno uporabo vaše kreditne kartice.

Naš sistem deluje s tehnologijama Verified by Visa in MasterCard SecureCode.

Ko vnesete podatke o kreditni kartici, se odpre okno z zahtevo za varnostno kodo. Ko jo vnesete, jo bo banka, pri kateri je vaša kartica registrirana, avtorizirala. Prva koda 3DS je bila v pismu, ki ste ga prejeli od banke. Če ste kodo izgubili, se obrnite na banko. To prvo kodo lahko kadar koli spremenite.

Če se še niste registrirali, morate najprej aktivirati ta postopek. To lahko storite med postopkom oddaje naročila ali na spletnih straneh Visa in MasterCard.

Ko se registrirate, se varnostna koda uporablja pri vseh spletnih transakcijah. Zaradi varnosti strank ta postopek uporablja vse več spletnih trgovin.

Ali se podatki kreditne kartice shranijo?

Svojo kreditno kartico lahko shranite v računu stranke.

POZOR: To ne pomeni, da bomo shranili podatke o vaši kreditni kartici. Ponudniku ali vaši banki se pošljejo v šifrirani obliki. Banka nam nato posreduje številko za preverjanje, ki je povezana z vašim računom. Samo to številko preverjanja shranimo. To pomeni, da nimamo na voljo vseh podatkov o vaši kreditni kartici.

Poleg tega je vaša kreditna kartica povezana z naslovom, ki ste nam ga posredovali. To pomeni, da vaše kreditne kartice ob naročilu na isti naslov ni treba ponovno preverjati, saj je številka preverjanja že na voljo.

Če želite paket poslati na drug naslov, morate ponovno preveriti kreditno kartico. V nasprotnem primeru pošiljanje pošiljk na druge naslove ni mogoče.

Po povzetju

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju vas prosimo, da imate pripravljen točen znesek gotovine pri samem prevzemu paketa. Bodite pozorni, da imate ustrezno količino denarja na dan prevzema v gotovini.

Plačilo po povzetju je možno od vrednosti naročila € 0,00 pa vse do € 500,00.

Provizija pri plačilu po povzetju:

Stroški odkupne pošiljke (dodatno k stroškom dostave) + € 1,50

Plačan znesek kurirju se nato prenese na naš račun.

Amazon Pay

.

Amazon Pay vam omogoča enostavno in varno nakupovanje po spletu. Ko vnesete svoje podatke, je zagotovljeno hitro nakupovanje. Pri vsakem nakupu vam ni treba ponovno vnašati svojih podatkov (podatkov o plačilu in naslova za pošiljanje).

Po zaključku naročila boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo iz storitve Amazon Pay. Potrditev naročila in račun za naročilo boste prejeli neposredno od nas po elektronski pošti.

POZOR: Kljub plačilu prek storitve Amazon Pay za vsako naročilo veljajo veljavni pogoji iz naše trgovine.

Vaše prednosti z Amazon Pay

Z Amazon Pay uživate v številnih prednostih:

  • Priročno plačilno sredstvo: Vsi podatki so že shranjeni. Ne zahteva, da ročno vnesete podatke o plačilu ali podatke o pošiljanju.
  • Visoki varnostni standardi
  • Zaščita kupca

Več informacij najdete na domači strani Amazon Pay.

Apple Pay

Apple Pay - način plačevanja, ki ga je razvil Apple. Kot uporabnik izdelka Apple lahko v aplikacijo Apple Wallet dodate kreditno in debetno kartico ali druge vire plačila.

Prednost plačevanja prek Apple Pay je, da se med transakcijo ne prenaša dejanska številka vaše kartice, temveč šifrirana koda. To pomeni, da je plačilo varno.

Pri plačevanju prek storitve Amazon Pay znesek prenesete takoj. To pomeni, da je vaše naročilo lahko hitreje obdelano in bo kmalu v vaših rokah.