Ideje za božična darila

Ideje za božična darila

Iz naše božične ponudbe

Božič je pred vrati. Tudi v letošnjem letu smo ponovno izbrali najboljše izdelke, ki so idealni za obdarovanje.

Kot vsako leto, tudi letos ponjamo izbrane izdelke iz Ecco Verde ponudbe božičnih daril. Prepričani smo, da boste našli nekaj za vsak okus in vsak žep.

Za začetek lahko iščete darila namenjena ženskam , moškim ali mamicam in otrokom . Darila pa smo razvrstili tudi po različnih temah, tako boste lažje našli kar iščete.

Adventni koledar

Letos imamo velik izbor različnih adventih koledarjev za vsak okus. Si želite koldar s čokolado, čaji, dišavami ali naravno kozmetiko? Tukaj boste našli vse to in še več.

Darilni kompleti

Ni vedno enostavno najti popolnega božičnega darila. Morda je in izdelek premalo. Še dobro, da obstajajo darilni seti, ki olajšajo in skrajšajo naporno iskanje.

Ekskluzivna darila

V tej kategoriji boste našli visoko kakovostno, ekskluzivno naravno kozmetiko, izdelke za nego kože, ličila in dodatke. Od edinstvenih negovalnih setov, veganske ekološke kozmetike Pure Skin Food do luksuznih make-up čopičev in še veliko več.

Parfumi

V tej kategoriji boste našli Eau de Parfum in Eau de Toilette iz 100% naravnih sestavin, v neštetih vonjih.

Božične čajne mešanice in darilni seti

Čaji sproščajo in pomagajo tudi v stresnih prazničnih dneh. V tej kategoriji boste našli odlične čaje z okusom medenjakov, do edinstvenih božičnih kreacij z okusom pečenih jabolk itd. Dodali pa smo tudi nekaj ekskluzivnih darilnih setov.

Veganske božične ideje

Ni vedno lahko najti primernega darila za vegane. Ogromna izbira veganske naravne kozmetike, ličil in ostalega bo zagotovo prava izbira

Živeti in se počutiti dobro

Tukaj najdete božične dišave, dišavne lučke in darilne sete, ki zagotavljajo udobno in prijetno vzdušje v vsakem domu.

Kopanje in Wellness

Malo stvari sprošča bolj, kot prijetna topla kopel. Seveda pa ne smejo manjkati pravi dodatki za kopel. Poznate nekoga, ki uživa v sprostitvenih kopelih? Tukaj boste našli pomirjujoče darilne sete in sproščujoče dodatke za kopeli.

Darilni boni

Če se še vedno ne morete odločiti ali pa niste prepričani, kaj si oseba želi, jo razveselite z darilnim bonom in veselje bo zagotovljeno.