beauty Blog

Kadila Kadila

Kadila so že tisočletja del človeške kulture – bodisi za podporo meditaciji, čiščenju, verskim obredom ali sprostitvi. Kakšne priložnosti in možnosti so danes v vsakdanjem življenju?

Hero za nego kože Bakuchiol Hero za nego kože Bakuchiol

Kaj je Bakuchiol, trendovska sestavina, o kateri vsi govorijo? Od kod prihaja, kako deluje in kakšen je njegov pomen za nego kože?

Trdna kozmetika La Saponaria Trdna kozmetika La Saponaria

Onesnaževanje okolja z odpadno embalažo je enormno, zato gre trend v kozmetiki v smeti malo in Zero Waste. Kaj točno to pomeni in ali je res tako preprosto, kot se sliši? Italijanska znamka La Saponaria ima za vsakogar nekaj.

Konoplja kot vsestranska rastlina Konoplja kot vsestranska rastlina

Konopljo že več kot 5000 let človeštvo uporablja za različne namene in je ena najstarejših uporabnih in okrasnih rastlin v zgodovini. Pred kratkim pa je prišla v ospredje, kot aktivna sestavina in hrana. Farmacevti pri SAINT CHARLES so povzeli...

Aromakids iz Farfalle Aromakids iz Farfalle

Vsakemu otroku so določene situacije čustveno preobremenjene ali zastrašujoče: ločitev od staršev, samostojno spopadanje s šolskimi obveznostmi, izpiti, prepiri s prijatelji. Drugi otroci so na splošno vznemirjeni ali nervozni. Še posebej, ko se...

Let's talk eyeliner! Let's talk eyeliner!

Ali ste vedeli, da črtalo za oči ni le videti lepo, ampak lahko poudari in definira oči - odvisno od vrste in oblike? Ne glede na to, ali so vaše oči ozke, povešene ali majhne - popoln videz lahko pričarate s črtalom za oči!

Iris Anti-Ageing Prebiotic iz farfalle Iris Anti-Ageing Prebiotic iz farfalle

Pri ženski se v menopavzi lahko marsikaj spremeni: videz, vloga in morda tudi poklicna pot. Poleg tega ima tudi koža nove potrebe in potrebuje posebno nego. Nova linija za nego Farfalla nudi podporo v času sprememb z eteričnim oljem irisa in...

Naravne spužve Cose della Natura Naravne spužve Cose della Natura

Morske spužve se že stoletja uporabljajo pri lepotni negi in osebni negi. So še posebej odporne in glede na način obdelave ponujajo učinek masaže in pilinga.

Carbon Star znamke Pai Carbon Star znamke Pai

Črno olje za obraz je idealno za nočno nego nečiste kože. Inovativni izdelek, ki daje pojmu lepotni spanec popolnoma nov pomen.

Okolju prijazna embalaža na novi ravni Okolju prijazna embalaža na novi ravni

Zunanja embalaža za kozmetiko predstavlja pomemben delež proizvedene embalaže in tudi smeti. S kartonskimi škatlami iz travnatega papirja so te končno kompostljive in tako pri proizvodnji in odlaganju veliko bolj okolju prijazne.