beauty Blog

Konoplja kot vsestranska rastlina Konoplja kot vsestranska rastlina

Konopljo že več kot 5000 let človeštvo uporablja za različne namene in je ena najstarejših uporabnih in okrasnih rastlin v zgodovini. Pred kratkim pa je prišla v ospredje, kot aktivna sestavina in hrana. Farmacevti pri SAINT CHARLES so povzeli...

Aromakids iz Farfalle Aromakids iz Farfalle

Vsakemu otroku so določene situacije čustveno preobremenjene ali zastrašujoče: ločitev od staršev, samostojno spopadanje s šolskimi obveznostmi, izpiti, prepiri s prijatelji. Drugi otroci so na splošno vznemirjeni ali nervozni. Še posebej, ko se...

Let's talk eyeliner! Let's talk eyeliner!

Ali ste vedeli, da črtalo za oči ni le videti lepo, ampak lahko poudari in definira oči - odvisno od vrste in oblike? Ne glede na to, ali so vaše oči ozke, povešene ali majhne - popoln videz lahko pričarate s črtalom za oči!

Iris Anti-Ageing Prebiotic iz farfalle Iris Anti-Ageing Prebiotic iz farfalle

Pri ženski se v menopavzi lahko marsikaj spremeni: videz, vloga in morda tudi poklicna pot. Poleg tega ima tudi koža nove potrebe in potrebuje posebno nego. Nova linija za nego Farfalla nudi podporo v času sprememb z eteričnim oljem irisa in...

Naravne spužve Cose della Natura Naravne spužve Cose della Natura

Morske spužve se že stoletja uporabljajo pri lepotni negi in osebni negi. So še posebej odporne in glede na način obdelave ponujajo učinek masaže in pilinga.

Carbon Star znamke Pai Carbon Star znamke Pai

Črno olje za obraz je idealno za nočno nego nečiste kože. Inovativni izdelek, ki daje pojmu lepotni spanec popolnoma nov pomen.

HEJ ORGANIC Sensitive za občutljivo kožo HEJ ORGANIC Sensitive za občutljivo kožo

Občutljiva koža je lahko trd oreh, ko gre za optimalno nego. Vsaka koža je edinstvena in potrebuje nekaj drugačnega, zato je treba za občutljive tipe kože negovati s posebno skrbnostjo HEJ ORGANIC je pomislil tudi na to.

Ustrezna nega kože pod masko Ustrezna nega kože pod masko

Naša koža je trenutno pod močnim mehanskim stresom, zato potrebuje več pozornosti kot običajno. S skrbnim čiščenjem in negovalno rutino do bolj svežega in prijetnega občutka na koži.