Pri Ecco Verde nakupujete enostavno in varno!

Na Ecco Verde lahko trenutno najdete približno 9.600 izdelkov naravne kozmetike mednarodno priznanih blagovnih znamk, njihovo število pa raste in raste! Najdete lahko kreme za roke, šampone in izdelke za nego telesa pa širok izbor mineralnih ličil, ki so izredno prijazna do kože, pravzaprav Ecco Verde vam ponuja vse kar vam srce poželi!

Naravna kozmetika ni v nobeni obliki podobna kemični in sintetični kozmetiki. Prav nasprotno! Z naravno kozmetiko naredite nekaj dobrega za svoje telo in okolje! Naši izdelki so brez škodljivih, kemičnih koktajlov in so sestavljeni iz dragocenih bio-olj in rastlinskih surovin, ki so v večini pridobljena iz nadzorovane biološke pridelave.

Nakupovanje v Ecco Verde je izredno preprosto in brez čakalne vrste in težkih nakupovalnih vrečk! Preprosto izberete vaše najljubše izdelke, ustrezen način plačila s kreditno kartico, PayPal-om, predplačilo ali po povzetju in mi uredimo vse ostalo. Naša prijazna in kompetentna ekipa za stike s strankami vam z veseljem pomaga, če je kaj nejasnega ter vam odgovori na vaša vprašanja ali pritožbe!