Pri Ecco Verde nakupujete enostavno in varno!

Na Ecco Verde lahko trenutno najdete približno 21.000 izdelkov naravne kozmetike mednarodno priznanih blagovnih znamk, njihovo število pa raste in raste! Najdete lahko kreme za roke, šampone in izdelke za nego telesa pa širok izbor mineralnih ličil, ki so izredno prijazna do kože, pravzaprav Ecco Verde vam ponuja vse kar vam srce poželi!

Naravna kozmetika ni v nobeni obliki podobna kemični in sintetični kozmetiki. Prav nasprotno! Z naravno kozmetiko naredite nekaj dobrega za svoje telo in okolje! Naši izdelki so brez škodljivih, kemičnih koktajlov ali mikroplastike in so sestavljeni iz dragocenih bio-olj in rastlinskih surovin, ki so v večini pridobljena iz nadzorovane biološke pridelave.

Brez kompromisov - samo prava naravna kozmetika

Večina naših izdelkov ima certifikate naravne kozmetike. Se sprašujete, zakaj le večina izdelkov? Odgovor je preprost: ni vedno mogoče najdi blagovne znamke s certifikatom. Na splošno pa so certifikati zelo dragi.

Še posebej majhne blagovne znamke si takšne naložbe ne morejo privoščiti pogosto. Naravni kozmetični izdelki so pogosto plod družinskih podjetij in proizvodnje v majhnem obsegu, zato ta podjetja raje denar vlagajo v izboljšave izdelkov in ne certifikate. Zato obstaja veliko manjših blagovnih, ki nimajo certifikata naravne kozmetike.

Kako ste torej lahko prepričani, da ste pri EccoVerde kupili naravno kozmetiko, če znamka ni certificirana?

Pri EccoVerde smo se že na začetku odločili, da tukaj ni kompromisov, kljub temu, da je včasih pot težka. Le tako lahko zagotovimo zaupanje in brezskrbno nakupovanje z nami.

Toda kaj pomeni, da v zvezi s tem ne sklepamo kompromisov? Preprosto: blagovna znamka lahko k EccoVerde pride le na dva načina.

  1. V našo ponudbo je sprejete blagovna znamka z enima ali več certifikati naravne kozmetike, ki zagotavljajo kakovost izdelkov.
  2. Če blagovna znamka nima certifikatov, izdelke skrbno in natančno preverimo. Če izdelki ustrezajo smernicam naravne kozmetike jih sprejmemo v našo ponudbo.

V zvezi s tem smo zelo strogi in ne sklepamo kompromisov. Če je po blagovni znamki veliko povpraševanje, vendar ne ustreza standardom naravne kozmetike, pri nas ni na voljo. Mogoče je tudi, da se sestava izdelkov spreminja. V tem primeru se ponovno prepričamo, da izdelki še vedno izpolnjujejo ustrezne standarde.

Pri znamkah, ki ponujajo tako naravno kot konvencionalno kozmetiko, smo zelo previdno. V naši ponudbi boste našli le nekaj tako imenovanih mešanih znamk in seveda le izdelke, ki ustrezajo smernicam naravne kozmetike. Na splošno pa v naši ponudbi ni znamk, ki ne ponujajo 100% naravne kozmetike.

Nakupovanje je preprosto

Nakupovanje pri Ecco Verde je izredno preprosto in brez čakalne vrste in težkih nakupovalnih vrečk! Preprosto izberete vaše najljubše izdelke, ustrezen način plačila s kreditno kartico, PayPal-om, predplačilom ali po povzetju in mi uredimo vse ostalo. Naša prijazna in kompetentna ekipa za stike s strankami vam z veseljem pomaga pri težavah ter vam odgovori na vaša vprašanja ali pritožbe!