Božična ponudba je odprla svoja vrata

Božična ponudba je odprla svoja vrata

V božični Ecco Verde ponudbi so tudi letos znova izbrani izdelki, ki jih lahko podarite v dar. Široka izbira ponuja nekaj za vsak okus in cenovna pričakovanja.

Božična ponudba je razdeljena na kategorije ženske , moški in mamice in otroci . Da pa bo izbira še lažja smo ideje za darila razdelili tudi po naslednjih temah:

Adventni koledar

Želite adventni koledar s čokolado, čaji, dišavami ali naravno kozmetiko? Brez problema, tukaj boste našli za vsakogar nekaj. Ponujamo veliko izbiro vseh možnih različic adventnih koledarjev.

Čajne mešanice in čajni seti

Kaj je bolj sproščujoče kot uživanje vroče skodelice osebnega najljubšega čaja na belo zimsko jutro? Da bo uživanje čaja resnično dobilo pravo razpoloženje, boste tukaj našli okusne božične različice čaja in nekaj čajnih kompletov.

Darilni seti

Darilni seti skrajšajo dolgo iskanje daril - pogosto je en izdelek premalo, pa tudi izbira primerega darila ni vedno enostavna.

Ekskluzivna darila

Za tiste, ki radi obdarujete z ekskluzivnimi darili, boste v tej kategoriji našli visokokakovostno kozmetiko, izdelke za nego kože, ličila in ostalo. Od Layering sistemov za nego, luksuznih ličil do najboljših bio znamk kozmetike.

Parfumi

V tej kategoriji boste našli parfume in toaletne vodice iz stoodstotno naravnimi sestavinami in številnimi čudovite mešanice dišav.

Veganske ideje za božič

Najti primerno darilo za vegane pogosto ni enostavno. Pri Ecco Verde ponujamo široko izbiro veganske kozmetike in izdelkov za nego kože, ki so tudi idealno darilo. Vse te izdelke boste našli v tej kategoriji.

Darilni boni

Ali je izbira prevelika in se ne morete odločiti, katero darilo je popolno? Podarite darilni bon in prepustite izbiro obdarovancu. ;-)

Bivanje in dobro počutje

V tej kategoriji boste našli vse od dišavnih svetilk do božičnih mešanic dišav in darilnih kompletov, ki dom spremenijo v prijetno atmosfero.

Kopel in Wellness

Najboljši način, da se izognete stresu predbožične sezone, je sproščujoča kopel. Pri tem pa ne smejo manjkati kopalni dodatkih. Tu boste našli vse za sproščujoče kopeli, intenzivno nego kože in dobro počutje.

Ličila

V tej kategoriji boste našli 100% naravna ličila za vse priložnosti, v vseh različicah in barvah. Prepričajte se sami.