Nega las

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definirani, vitalni, sijoči in živahni kodri ter manj krepastega ali puhastega učinka. Le kdo si ne želi takšnih kodrov? Čas je, da preizkusite metode Co-Washing in/ali Squish to Condish in spoznate nove načine nege kodrov.

Nega las z ajurvedskimi sestavinami Nega las z ajurvedskimi sestavinami

Razvajajte lase, ki so nagnjeni k izpadanju, s to negovalno linijo znamke Rasayane. Zahvaljujoč posebnemu ajurvedskemu zeliščnemu pripravku so lasje optimalno oskrbljeni z antioksidanti in hranili.

6 mitov o umivanju las 6 mitov o umivanju las

Se mokri lasje res lomijo, ko jih češete? Kakšna temperatura vode je prevroča za umivanje las? Si prepogosto umivate lase? Kako pogosto bi morali menjati izdelke za nego? Podrobneje smo si ogledali več mitov!

Nega las pozimi Nega las pozimi

Zima ne predstavlja izziva le naši koži, temveč tudi našim lasem. Pravilna nega je zato še kako pomembna. Preberite več.

Kokosvo olje za nego telesa

Po prejšnjem članku o nepogrešljivem kokosovem olju, smo vam tokrat pripravili nekaj nasvetov za uporabo pri negi telesa.

Prava nega za pravi tip las Prava nega za pravi tip las

Nasveti za čiščenje in nego las so vedno dobrodošli. Vendar pa obstajajo različni tipi las.To pomeni, da ni vsak nasvet vedno primeren za vse tipe las. Pripravili smo vam nekaj nasvetov za posamezne tipe las. 

Prhljaj - kako se ga znebiti?

Prhljaj ne izgleda prijetno, za povrh pa se ga je še težko znebiti. Kljub temu pa obstajajo sredstva in načini za njegovo ublažitev.

Prekrivanje sivih las

Za prekrivanje sivih las, vam ni treba uporabljati sintetičnih barv. Pripravili smo vam nekaj nasvetov in trikov, s katerimi boste pri naravnem barvanju dosegli zadovoljive rezultate.