Nega las z ajurvedskimi sestavinami

Nega las z ajurvedskimi sestavinami

Negovani lasje s pomočjo triphala linije

Triphala je starodavni ajurvedski večzeliščni pripravek, sestavljen iz praškov treh sadežev, pomešanih v natančnih razmerjih: Amalaki (Amla), Bibhitaki (Baheda) in Haritaki. V ajurvedski vedi spada Triphala v Rasayano, kar pomeni "pot bistva" in obljublja moč ter mladost.

Analiza kemične sestave treh sadežev, ki sestavljajo triphalo, kaže, da je bogata z naravnimi antioksidanti, kot so fenolne kisline, flavonoidi in tanini. Zato je dragocen pripomoček za krepitev las in pospeševanje njihove rasti, obenem upočasni sivenje in ohranja mladost.

Linija triphala znamke Rasayane je idealna za lase, ki so nagnjeni k izpadanju las, in združuje antioksidativne in revitalizacijske lastnosti ajurvedske triphale z drugimi aktivnimi sestavinami, kot sta kofein in kompleks s čeladnice, pšeničnimi proteini in aminokislinami. Te kombinacije podaljšajo anageno fazo (to je faza rasti las) in tako zagotovi moč ter volumen.

Kompleksi aktivnih sestavin delujejo v sinergiji z drugimi sestavinami, ki so koristne za lase, kot so: B., Brahmi (Bacopa monnieri), Centella Asiatica, rožmarin in ricinusovo olje. Rezultat je linija kozmetike, idealna za šibke lase, ki so nagnjeni k izpadanju, pa tudi za vse lase, katere želite okrepiti.
Linija triphala nudi krepilno rutino od korenin do konic:

  • triphala Vayas Pre-Shampoo Strengthening Hair Pack - pakiranje pred šamponiranjem s kremno teksturo, kratkim časom delovanja in enostavnim nanosom
  • triphala revitalizacijski šampon - poseben šampon z revitalizacijskim učinkom, primeren za vse tipe las. Za učinkovito čiščenje brez dehidracije
  • triphala balzam za lase - nega, ki ščiti dolžine in konice las pred vročino sušilnika za lase in preprečuje nadležno razmršenost
  • triphala krepilni losjon - krepilni losjon za vsakodnevno uporabo za tri mesečno kuro

Izdelki triphala, ki se uporabljajo skupaj, krepijo drug drugega – rezultat te krepitvene rutine so močni, zdravi in sveži lasje.