Naša skupina - to so nice trgovine

Kdo smo

Ta spletna trgovina je del skupine Niceshops. Smo avstrijsko podjetje, ki je specializirano za razvoj spletnih trgovin v različnih tržnih nišah. Danes smo prisotni v večini Evropskih držav.

Vsak mesec, naše spletne trgovine obišče več kot 1 milijon ljudi - na mesec generiramo več kot 25.000 naročil, katera zapustijo naš logistični center na jugovzhodu Štajerske in so dostavljena po celem svetu. 

Vse naše trgovine imajo nekaj skupnega:

  • čudovit asortiman iz svojega področja
  • izredno dobro razmerje med kakovostjo in ceno
  • optimalno in kolikor je le mogoče hitro dostavo in postopek naročanja
  • enostaven proces reklamiranja in možnost vračila
  • vedno dobro voljo in prijazno komunikacijo
  • IN: veliko rednih uporabnikov, ki s svojimi recenzijami in željami po svoje razvijajo naše trgovine

Centralni stebri naše filozofije so trajnostni razvoj in prijaznost do okolja.

Poslužujemo se več različnih procesov, da prihranimo z energijo. Poleg tega, kadar je le mogoče pri pakiranju uporabljamo bio chips polnilo. Tudi pri dostavi nam je pomemben trajnostni razvoj. Vse izdelke, ki so sporni, takoj umaknemo iz prodaje oziroma jih sploh ne vzamemo v svojo ponudbo.

Toliko o naši filozofiji. Upamo, da smo vam lahko prislikali celostno sliko o nas, hkrati pa vam na koncu želimo veliko veselja pri NICE-nakupovanju v naših NICE-trgovinah!

 

 

Ecco Verde

ECCO Verde - trgovina naravne kozmetike

Na Ecco Verde lahko trenutno najdete približno 5.000 izdelkov naravne kozmetike mednarodno priznanih blagovnih znamk, njihovo število pa raste in raste! Najdete lahko kreme za roke, šampone in izdelke za nego telesa pa širok izbor mineralnih ličil, ki so izredno prijazna do kože, pravzaprav vam Ecco Verde ponuja vse kar vam srce poželi!

Tukaj lahko najdete resnično visokokakovostno naravno kozmetiko: Ecco Verde Slovenija

VitalAbo

VitalAbo - trgovina dobrega počutja

VitalAbo ponuja raznolika prehranska dopolnila za zdravje, šport in welnes, svetovno priznanih proizvajalcev - ugodna cena in vedno brezplačna dostava!

Prehranska dopolnila in športna prehrana: VitalAbo Slovenija

VitalAbo

EquusVitalis - krmna dopolnila za konje

EquusVitalis vam ponuja širok izbor krme, mineralov, specialitet in izdelkov za nego vašega konja. V naši trgovini lahko najdete svetovno priznane blagovne znamke kot so St. Hippolyt, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa in Gladiator plus in našo domačo blagovno znamko EquusVitalis.

Kakovostni dodatki za vašega konja: EquusVitalis Slovenija

Genuss Region Shop

Regija za uživanje - kulinarične umetnosti iz Avstrije

Regija za uživanje Avstrija je zaščitena blagovna znamka podjetja Agrarmarkt Austria Marketing GmbH in ministrstva za prehrano. Blagovna znamka je odgovorna za promocijo regionalnih izdelkov in specialitet. Prednost Avstrije je njena nezamenljiva kulturna pokrajina in na njej proizvedene kulinarične specialitete. Regionalno tipična živila ne pomenijo le dober okus temveč tudi identiteto in pripadnost.

Najboljše iz Avstrije dostavljeno na vaš dom: Regija za uživanje Avstrija

Pflanzenfee

Vrtna vila - za čaroben vrt

Naj postane vaš vrt ali balkon čaroben z izdelki iz vrtne vile. Tako široke ponudbe rastlin ne boste našli pri nobenem vrtnarju. Preko spleta lahko v miru prebrskate med vrstami in skupinami, v miru izberete vaše najljubše vrste ter pustite, da se vam te dostavijo na dom.

Visokokakovostna semena in dodatki za vaš vrt: Vrtna vila Avstrija

Ayurveda101

Ayurveda101 - za ayurvedski način življenja

Ayurveda101 ponuja izbrana ayurvedska živila, prehranska dopolnila in izdelke za nego telesa, masaže in welnes. Pri samih živilih smo pazili, da v naš sortiman sprejmemo le naravna in ekološka živila, vrhunske kakovosti. Vsi izdelki so brez kemičnih dodatkov in umetnih arom.

Vse o Ayurvedi: Ayurveda101 Avstrija

Lederhose

Usnjene hlače - spet bo tradicionalno

Tukaj, ponujamo tradicijo za cel svet. Osredotočili smo se na mednarodno dostavo, da bodo lahko jodlali tudi na najbolj oddaljenem delu sveta. Lederhose.com je naslov za cool usnjene hlače, tradicionalne modne dodatke in nore ideje, ki jih je drugače težko najti.

Spet bo tradicionalno: Lederhose.com

AquaMedica

AquaMedica - nenavadna linija izdelkov za nego

Edinstvena naravna voda z izrednimi lastnostmi. AquaMedica je v Avstriji priznana zdravilna voda iz narave Štajerske,  pristna in brez dodanih sestavin.

Pomoč pri neurodermitisu in co: AquaMedica Slovenija

BikeOnlineShop

BikeOnlineShop - za kolesarje

40.000 izdelkov za profesionalne kolesarje in vse tiste, ki to želijo postati. Top blagovne znamke za vse tipe koles najdete le pri BikeOnlineShop.

Na 100tine blagovnih znamk in na tisoče izdelkov za profi kolesarje: Bikeonlineshop Avstrija | WowBikeParts Nemčija

MeinWohnDekor

Dekor za moje stanovanje - dodatki za stanovanje vrhunske kakovosti

Vaša spletna trgovina za dekor vašega stanovanja. Na teh straneh boste našli vse, kar vam srce poželi za dekoriranje vašega stanovanja. Dodatki vrhunske kakovosti, svetovno priznanih blagovnih znamk za vaš individualen dekor.

Življenje s stilom: DomDekor.si

AllesPool

AllesPool - vse za bazen

Vse za vaš bazen - pa naj gre za komplet ali pa samo za dodatke - pri AllesPool boste našli vse. Vrhunski bazeni za užitek v kopanju pri vas doma ter izdelki za nego bazena in to vse na vaš naslov brez stroškov dostave pri naročilu nad € 400,-.

Zabava za vsakogar: AllesPool Nemčiji | AllesPool Avstrija