Iris Anti-Ageing Prebiotic iz farfalle

Iris Anti-Ageing Prebiotic iz farfalle

Naravna nega obraza v menopavzi

Ženska gre skozi tri življenjske faze:

  • Prva faza traja od rojstva do začetka pubertete.
  • Druga se začne s prvo menstruacijo in konča z zadnjo menstruacijo.
  • Sledi tretja življenjska faza, v kateri človek postane zrela ženska.

Vendar pa se zadnje faze običajno nihče ne veseli tako, kot druge. Običajno predstavlja obdobje izgube, samopodoba kot ženska se lahko omaja in vse se spremeni: vloga matere, zunanji videz in morda tudi poklicna pot. To je čas sprememb, v katerem se opredeljujejo novi cilji in preučuje ženskost ter išče nov ritem življenja.

Enostavno in tudi zelo mamljivo je preprečiti upadanje mladosti z vnosom hormonov, liftingi ali injekcijami. Tistim ženskam, ki pa se odločijo za naravno pot, eterična olja nudijo učinkovito podporo: naj bo to nihanje razpoloženja, vročinski valovi ali spreminjajoča se polt.

Tako kot metulj naša koža vsakih 30 dni doživi metamorfozo. Toda s starostjo se ta proces upočasni in koža z zmanjšanjem ravni estrogena postane bolj suha, izgubi elastičnost in pojavijo se gube. Poleg tega koža postane tanjša in vse bolj nagnjena k pigmentnim madežem. Na srečo lahko naravne kozmetične učinkovine spodbudijo aktivnost kože in tako ublažijo znake staranja. Zato farfalla uporablja eterična olja, vendar ne le zaradi dobrega počutja, ampak tudi kot globoko učinkovite učinkovine v kozmetiki. Štiri desetletja izkušenj na področju aromaterapije so osnova za uporabo izbranih eteričnih olj za cikel regeneracije kože. Dragocena eterična olja in hladno stiskana organska rastlinska olja so združena s hidrolati, bogatimi z učinkovinami, naravnimi kozmetičnimi sestavinami, kot so prebiotiki in hialuronska kislina, ter tako zagotavljajo regeneracijo in učvrstitev.

Kožna flora je zaščitni ščit za zdravje kože

Površino kože naseljuje nešteto bakterij in mikrobov - to je znano kot kožna flora ali mikrobiom. Na koži tvorijo simbiozo in so bistvene za njeno zdravje, ščitijo jo pred škodljivimi mikrobi in vplivi okolja, krepijo imunski sistem in kožno pregrado ter izboljšujejo ravnovesje vlage v koži. To tudi preprečuje staranje kože.

Ravnovesje kožne flore spodbuja naravna prebiotična kozmetika s spodbujanjem življenjskih razmer koristnih kožnih bakterij in spodbuja njihovo aktivnost ter tako zagotavlja želeni učinek proti staranju. To ščiti tudi floro kože in jo ohranja v ravnovesju. Hkrati se pospeši učinek pilinga in tako zagotovi bolj sijočo polt, hkrati pa se spodbudi debelina kože.

Iris Anti-Aging prebiotična nega obraza za zrelo in zelo zrelo kožo v menopavzi

Eterično olje irisa nima le očarljivega vonja in intenzivnih čistilnih lastnosti, ampak ponuja tudi učinkovito delovanje proti staranju. Ima regeneracijski učinek, ščiti celice in upočasnjuje proces staranja kože. Kot ključna sestavina zagotavlja globoko učinkovito regeneracijo zrele kože, medtem ko kompleks naravnih učinkovin z visoko učinkovitimi prebiotiki koži zagotavlja intenzivno vlago in opazno izboljša strukturo kože, podpira zrelo kožno floro, ohranja njeno vlažnost in zategne kožo. konture obraza.