Carbon Star znamke Pai

Carbon Star znamke Pai

Carbon Star je ime najnovejše kreacije britanske kozmetične znamke Pai. Črno olje za obraz je bilo oblikovano za uravnoteženo nego nečiste kože in hkrati daje besedi lepotni spanec povsem nov pomen.

Zahvaljujoč bio olju črne kumine in aktivnemu oglju na rastlinski osnovi, COSMOS Organic certificirano olje deluje kot nočna izmena pri negi kože med spanjem. Z inovativno formulacijo je koža v fazi nočne regeneracije optimalno negovana in zjutraj opazno bolj gladka in prijetna.

Aktivne sestavine:

Bio olje semen iz črne kumine

Kot nalašč za zamašene pore in nečisto kožo. Olje, znano tudi kot nigela, je zaradi svojih lastnosti cenjeno že več kot 2000 let. Bistro olje je bogato z vitamini, karoteni, antioksidanti, encimi, maščobnimi kislinami, železom in ogljikovimi hidrati. Preprečuje razvoj bakterij, ki povzročajo akne, gladi drobne linije in se lahko uporablja tudi pri motnjah pigmenta.

Rastlinsko aktivno oglje

Intenzivno čisti in veže toksine, nečistoče in odvečni sebum. Poleg tega nudi učinek blagega pilinga, odstranjuje odmrle kožne celice in spodbuja regeneracijo.

Kompleks bio-olj

Mešanica različnih dragocenih antioksidativnih olj, kot so Andiroba, Copaiba in Acai, preprečuje vnetja, podpira celjenje brazgotn in uravnava nastajanje sebuma.

Znamka

Od leta 2007 Pai razvija visokokakovostno naravno kozmetiko za vse, ki želijo najboljše za svojo kožo, ne glede na to, kako občutljiva je. Brez kompromisov se uporabljajo samo najboljše sestavine po standardu COSMOS. Hkrati blagovna znamka nosi pečat Vegan Society in Leaping Bunny. Izdelki Pai so neodvisno testirani in so primerni tudi za občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k nevrodermatitisu.

Odkrijte Pai