Rio De Coco iz skupine CMD - dragocena zaščita in nega

Rio De Coco iz skupine CMD - dragocena zaščita in nega

Tokrat vam predstavljamo negovalno linijo Rio De Coco iz skupine CMD. Celotna linija je izdelana iz najboljšega kokosovega olje in vsebuje vse njegove dragocene lastnosti.​

Negovalna linija Rio De Coco zaradi svojih negovalnih lastnosti in čudovitega vonja, predstavlja čudovito izkušnjo za kožo in duha. Izdelki so certificirano naravni in povsem veganski.

Zaradi dragocenih sestavin, so izdelki idealni za vsakodnevno uporabo. CMD ne uporablja prekomerne embalaže, kar koristi tudi okolju.

Kakšna je primerna negovalna linija?

Linija Rio De Coco je primerna za srbečo, suho, razdraženo in občutljivo kožo. Izdelki stimulirajo regeneracijo celic, zagotavljajo zaščito pred prostimi radikali in imajo prijeten hladilni učinek. Pomagajo pa tudi proti staranju.

Kaj je skrivnost?

Skrivnost se skriva v čudežni sestavini: kokosovem olju.

Kokosova palma je izjemna rastlina. Omenjena je bila že 400 let pred našim štetjem, ko so pisali o več kot 100 različnih načinih njene uporabe.

Avtohtoni prebivalci pacifika so od nekdaj uporabljali kokose in kokosovo olje za prehrano, kot naravno zdravilo in pri negi kože. Palme imenujejo tudi ''drevo življenja".

Kokosovo olje je zaradi svojih naravnih sestavin izredno dragoceno. Vsebuje širok spekter vitaminov in mineralov, da niti ne omenjamo visoke vsebnosti esencialnih maščobnih kisin. Zato predstavlja neverjetno hranljivo mešanico.

Kokosovo olje je sestavljeno iz približno 50% lavrinske kisline in vsebuje tudi dobrih 7% kaprinske kisline. Ti dve kislini dvigneta to olje na povsem drugačno raven. Ima antimikrobni učinek, to pomeni da deluje proti bakterijam, virusom in glivicam. Vse te lastnosti človeku koristijo. Lavrinsko kislino naprimer najdemu tudi v materinem mleku.

Za ohranitev vseh visoko kakovostnih sestavin v kokosovem olju, je zelo pomembna nežna pridelava, ki pa je zelo draga.

Olje, ki se uporablja v izdelkih Rio de Coco, prihaja iz Šrilanke. To olje je neobdelano in hladno stiskano, kar pomeni da je 100% naravno, strjeno, nebeljeno, ni dezodorirano, ni rafinirano in je ekstra deviško. To zagotavlja, da lahko kokosovo olje razvije vse svoje naravne učinke.

Linija za nego kože je sestavljena iz različnih izdelkov. Med njimi so ekološko kokosovo olje, maslo za telo, krema za obraz, izdelki za lase, losjon za telo, krema za roke.

Želite narediti nekaj dobrega za svojo kožo? Naročite izdelke Rio de Coco iz skupine CMD zdaj.