Saint Charles: tradicija in inovativnost

Saint Charles: tradicija in inovativnost

Blagovna znamka Saint Charles združuje tradicijo in inovativnost ter proizvaja kakovostno naravno kozmetiko.

Blagovna znamka Saint Charles proizvaja izdelke, ki so zavezani tradicionalni evropski medicini. Na podlagi tega znanja izdelujejo sodobno naravno kozmetiko za nego telesa, obraza in las. Poleg tega so na voljo tudi čaji za telo in duha. Vsi izdelki združujejo tradicijo v kombinaciji z najnovejšim znanjem, kar se odraža v novih in boljših kreacijah.

Resnična tradicija

Lekarna Saint Charles je bila ustanovljena leta 1886 in je od takrat ostala na fiksnem mestu v Dunajskem okrožju Mariahilf. Od leta 2006 pa nosi trenutno ime. V ta namen so ustvarili dve lastni liniji - Saint Charles Cosmetics in Naturals.

Filozofija

Stebri filozofije Saint Charles so:

Tradicionalna evropska medicina (TEM), ki s holističnim pristopom vzame telo kot celoto. V kolikor nekaj ne deluje, kot mora, je vzrok v neravnovesju, ki ga je potrebno uravnovestiti na fizični in duševni ravni.

Inovacije: farmacevtsko znanje, posredovano skozi generacije, prilagojeno najnovejšim ugotovitvam, zagotavlja varnost, trajnost in kakovost.

Na prvem mestu je zadovoljstvo strank. Saint Charles ne izpolnjuje le pričakovanj kupcev. Blagovna znamka si prizadeva, da jih nadgrajuje.

Izbira surovin

Kozmetika Saint Charles uporablja samo izvrstne surovine. Zato je izbor proizvajalcev in dobaviteljev zelo natančen. Pri tem morajo izpolnjevati najvišja ekološka in etična merila ter zagotavljati izjemno, čisto biološko kvaliteto.

Širok spekter izdelkov

Saint Charles ponuja široko paleto izdelkov, ki med drugim vključuje:

  • okusne, izvrstne čajne kreacije
  • očarljive mešanice dišav
  • visokokakovostne kozmetične izdelke
  • pomirjajoče spa izdelke

Tukaj boste našli širok izbor izdelkov Saint Charles.