Let's talk eyeliner!

Let's talk eyeliner!

Kateri eyeliner je najboljši za katero obliko oči?

Črtala za oči so postala nepogrešljiv del ličenja.

Z njimi je mogoče vse. Če imate ozke oči (to pomeni, da so oči blizu skupaj) in želite Foxy videz, sledite naslednjim nasvetom, ki pomagajo optimalno poudariti oči.

Začnimo!

Tightline: Ozka črta vzdolž linije trepalnic naredi vaše trepalnice polnejše, ne da bi pritegnile veliko pozornosti. Nosi jo lahko katera koli oblika oči.

Klasika: Tukaj nekoliko podaljšate linijo navzven in tako ustvarite majhno, a fino krilo. To vizualno nekoliko podaljša vaše oko, vendar ne preveč dramatično. Primerno za vsako obliko oči in za vsako priložnost.

Krepka: Zdaj postaja dramatično. Naslednji videz je primeren predvsem za ljubiteleljice mačjih oči in izgleda še posebej lepo v kombinaciji z nude ustnicami. Ta tehnika je bolj primerna za mandljeve in okrogle oči z vidnejšo površino veke. S povešenimi vekami bi lahko prišlo do razmazanja.

C-Wing: linija za spuščene veke in globoko postavljene oči: Za to tehniko s črtalom za oči začnite s krilom in se poglejte naravnost v ogledalo. Nato povežete krilo v obliki črke C z zgornjo linijo trepalnic. Da, z zaprtimi očmi bo vaša podloga videti nekoliko drugače, kot ste vajeni. Toda z odprtimi očmi lahko vsi vidijo vaše krilo, kar pogosto ni mogoče z globoko postavljenimi očmi ali povešenimi vekami, saj koža visi nad njimi.

Ta črtalo za oči je še posebej primerno za globoko postavljene oči in povešene veke. Če je površina veke veliko bolj vidna, bi bila oblika C preveč vidna, zato priporočamo šibkejšo obliko.

Foxy Eyes: v trendu! Podaljšanje notranjega očesnega kotička bo podaljšalo oči. To je še posebej primerno za okrogle in/ali majhne oči ter tudi optično približa vaše oči, zato ta tehnika koristi še posebej širokim očem. V primeru ozkih oči priporočamo, da notranjega krila ne narišete predolgo in rahlo poudarite notranji kot, da oči ne bi bile optično potegnjene bolj navznoter.

Smokey Liner: mehkejša različica črtala za oči. Za to uporabite svoj najljubši Eyeliner v gelu za oči in ga zmešajte s puhastim čopičem. Ta podloga je primerna za vsako obliko oči in ustreza vsaki priložnosti.

Smokey Outer V: spodnja zunanja črta trepalnic povezana z zgornjim črtalom za oči. To zagotavlja večje oči in učinek mačjega očesa, kar koristi še posebej ozkim očem, saj oči vizualno razmakne. Široke oči bi morale to tehniko združiti z Foxy Wingom v notranjosti. Smokey Outer V odlično izgleda tudi s povešenimi vekami.

Obrnjeno mačje oko: Naslednji trendovski izgled. Z obrnjenim mačjim očesom - ime pove vse, svoje mačje krilo pobarvate na spodnjo namesto na zgornjo linijo trepalnic, zaradi česar gre za zelo zanimiv videz. Ta podloga je še posebej priporočljiva za povešene veke, saj je vidna celotna veka. Pri visečih očeh (zunanji kotiček očesa je nižji od notranjega), ta izgled odsvetujemo, saj lahko še bolj poudari povešeno obliko.

Veseli nas, da lahko zgornjo in spodnjo linijo trepalnic poudarite na toliko načinov. Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju!

Našo široko paleto črtalov za oči najdete tukaj . Izdelki, ki jih je uporabljala naša vizažistka Sarah, so navedeni na desni.