Naravna kozmetika znamke MÁDARA

Naravni izdelki za nego kože in las ter ličila

Resnično učinkovite sestavine, iskrenost, okolju prijazna embalaža, nega, strast in spoštovanje so značaji izdelkov sklupine MÁDARA!

Nakupovanje po kategorijah

Marken / MÁDARA

MÁDARA: 102 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Latvijska blagovna znamka MÁDARA je prepričana, da lahko le sijoče srce privede do radiantno lepe kože. In da je najboljša nega kože tista, ki gre globlje v kožo. Ne le da bi nam dali boljši videz, temveč tudi dati dober splošen občutek.

Že več tisoč let je hladno in hudo podnebje nordijskih dežel proizvedlo rastline z izrednimi lastnostmi. Ti nizko ležeči koreni, grenki listi in lubje so celili rane in rešili življenja. Znanje in modrost preživetja so izročili od matere do hčere in očeta do sina - MÁDARA najbolj natančno preučuje to tradicionalno znanje in pod dobrogledom raziskovalnega laboratorija. Ker v svoji skoraj neizčrpni žeji znanja, da najdejo aktivne sestavine, ki so še vedno skrite v naravi, je znanstvena potrditev nujna za vsako izbrano sestavino vse do njene zadnje kompozicije. Zato je perfekcionist osredotočen na podrobnosti, zasnovo in predvsem kakovost!

Razkošna kozmetika MÁDARE izhaja iz sinergije med divjimi nordijskimi gozdovi in ​​rodovitnimi tlemi, od hladnih jezer in ogromnih peščenih obal, razkošja zlate jeseni, kristalnih zim, hrepenijo po pomladnih dneh in bolečih kratkih poletjih. Izdelki za nego izvirajo iz razkošja surovih, čistih in dragocenih naravnih sestavin, ki so bili izpopolnjeni na najvišji potencial.