Vodnik za sončne dni

Vodnik za sončne dni

Poletje je tik pred vrati, z njim pa tudi preživljanje časa na soncu. Toda kako uživati na soncu brez nevarnosti za kožo? Kateri faktor zaščite pred soncem je pravi? In kakšna je razlika med mineralnimi in kemičnimi filtri? Na ta in številna druga vprašanja odgovarjamo v našem novem članku.

Vaša vprašanja - naši odgovori

Razjasnjujemo vse, kar morate vedeti za varno poletje na soncu. Naši nasveti in triki vam bodo pomagali optimalno zaščititi kožo in brezskrbno uživati ​​pod sončnimi žarki. Pregledna tabela vam omogoča hiter pregled pravega zaščitnega faktorja za vaš tip kože.

Mineralno ali kemično? Pojasnjujemo!

Kaj pomeni, da izdelek za zaščito pred soncem vsebuje mineralni ali kemični filter? V spodaj priloženem vodiču (v angleškem jeziku) Sunshine Guid lahko izveste več o razlikah glede obnašanja na koži, učinkovitosti, sestavinah (INCI), potencialu alergij in okoljski združljivosti, zlasti s koralnimi grebeni.

Specialna zaščita za dojenčke in otroke

Naši malčki potrebujejo posebno zaščito pred soncem. V Sunshine Guid boste našli podrobne informacije o tem, kako varno zaščititi dojenčke in otroke pred UV žarki in kateri izdelki so posebej primerni zanje.

Upamo, da boste uživali v brskanju po naši kategoriji izdelkov za zaščito pred soncem ter vam hkrati želimo prijetno poletje!

Spodaj lahko najdete Sunshine Guid (v angleškem jeziku).

Dokumenti