Naravni izdelki za nego las

Nega las za lepe lase in zdravo lasišče. Lasje so podvrženi dnevnim vplivom iz okolja zaradi česa postanejo krhki in izgubijo svoj lesk. S pravilno nego ohranijo lasje svoj naraven lesk obenem pa se olajša njihovo česanje.

Kategorije:

Lasje: 1524 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Nasveti za nego las:

Prečesajte si lase pred pranjem in uporabljajte šampone, ki so prilagojeni vašemu tipu las in vsebujejo za kožo neutralen PH. Navlažite si lase z mlačno vodo in vmasirajte majhno količino šampona s krožnimi gibi v lasišče. Nato temeljito izperite lase. Izogibajte se velikim količinam šampona in prevroče vode.

Pri suhih laseh, se izogibajte vsakodnevnemu šamponiranju las, kajti šamponi lase izsušijo in jih naredijo krhke. Naš nasvet je zato: masirajte vaše lase z otroškim oljem in ga pustite pod brisačo delovate približno 1/2 ure. Nato temeljito izperite lase.

Mastne lase je mogoče šamponirati vsak ali vsak drugi dan, v kolikor uporabljate blag šampon, kot npr. otroški šampon. Po pranju ne drgnite vaših las preveč s suho brisačo, to lahko namreč spodbudi proizvodnjo loja. Svetujemo, da z obema rokama iztisnete odvečno vodo iz las in jih nato ovijete v brisačo. Oprijeta pokrivala ter pogosto česanje in krtačenje prav tako spodbujajo nastajanje loja, kar vodi do prehitrega nastajanja mastnih las.

Sušite si lase z zmerno toploto, kajti prevroče in dolgotrajno fenanje lase izsuši. Držite sušilnik vsaj 15 cm stran od svoje glave.