Revolucionalne Velvet spužve

V zadnjih letih so postale ''must have'' ljubiteljev lepote. Za make up navdušence predstavljajo pravo revolucijo. O čem torej govorimo? O edinstvenih Velvet spužvah, ki omogočajo enostaven nanos podlage!

Spužve ponujajo skoraj vse kozmetične blagovne znamke. Med posameznimi blagovnimi znamkami so velike razlike v obliki, barvi in materialu. Spužve predstavljajo novo generacijo pripomočkov na področju obrazne kozmetike, kjer je pravilna uporaba ličil, ključni korak za brezhiben izgled in naravno lepoto.

Ali ta izdelek res poenostavi nanos vaše podlage?

Večina izmed nas išče celovito podlago, ki bo naši koži podarila čudovito polt. Z Velvet spužvicami je to mogoče! Velvet spuža je naravna spužva iz jadranskega morja. Ko je vlažna, je zelo nežna in na vaši koži pusti žametno mehak občutek.

Uporaba teh spužvic je zelo preprosta:
Spužvo navlažite pod tekočo vodo. Nanesite majhno količino vaše podlage na zadnjo stran roke in v njej pomočite gobico. Potem nežno nanesite podlago na obraz po ključnih točkah, kot so čelo, nos, brada in lica. Začnite z nanosom od sredine obraza navzven, dokler podlaga ni enakomerno porazdeljena. Ne pozabite na nanos ob robovih obraza, pod brado, proti vratu in do lasišča. Tako ne bo prišlo do barvnega kontrasta in vaš izgled bo bolj naraven. Če želite boljše prekrivanje, spet pomočite spužvo v podlago na vaši roki.. To metodo lahko uporabite, če ste že nanesli svoja dnevna ličila in želite izboljšati rezultat.Presežek izdelka lahko nežno odstranite, če se vam rezulati zdijo prveč umetni. Vaša koža bo bolj gladka, svetlejša in seveda sveža.

Po uporabi spužvo operite z navadno vodo in milom. Pustimo, da se dobro posuši, in spet bo kot nova. Prepričajte se, da na njen niso ostali vidni ostanki ličil. Vsake tri mesece jo očistite s sodo bikarbono in pustite, da se temeljito posuši. Naslednji dan bo kot nova.

Zakaj bi morali uporabljati spužvo iz jadranskega morja in ne komercialnih spužv? Morske spužve, so za razliko od običajnih umetnih gobic 100% naravne. Če dobro skrbimo zanje, se lahko uporabljajo za 8 do 12 mesecev. Naravne spužve so zelo mehke, hipoalergene, antiseptične, biorazgradljive in brez vonja. Če povzamemo - so naravno kvalitetne! Ne čakajte in preizkusite sami!