Naravna kozmetika znamke i+m

Visokokakovostni izdelki za nego kože in las - za moške in ženske

Vsak posameznik je strokovnjak za svoje potrebe. Zaupajte svojim telesnim občutkom in preizkusite z povsem naravnimi in rastlinskimi izdelki za nego iz skupine i + m Naturkosmetik Berlin: Pošteno, Organsko in Vegansko!

Nakupovanje po kategorijah

i+m Naturkosmetik Berlin: 89 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Kot izšolana lekarnarka, babica in naturopatinja je bila ustanoviteljica znamke, Inge Stamm, prepričana, da so za ljudi najboljše le najčistejše in najkakovostnejše rastlinske sestavine. Zato je leta 1978 ustanovila znamko i+m Naturkosmetik Berlin, ki je eno pionirskih podjetij v sektorju naravne kozmetike. Z veliko mero idealizma in prepričanja se je znamka razvila razvila v pravo kozmetično uspešnico, in to v času, ko so trajnost, naravnost, visoka kakovost, ekološka pridelava surovin predstavljale izjemo.

Pri izdelavi izdelkov velik pomen dajejo tudi pravičnemu trgovanju z naravnimi viri, še posebej, če surovine prihajajo iz držav, kjer je izkoriščanje na dnevnem redu. To vključuje tudi druge družbene zaveze, kot so ustanovitev zavetišča za ženske v Zambiji ter različne druge projekte v Nemčiji in zunaj nje.