Weleda - naravna kozmetika z

Naravni izdelki za nego celega telesa za vse člane družine

Weleda proizvaja že več kot 90 let visokokakovostna zdravila in izdelke za nego, ki so v popolnosti naravnana na človeški organizem in imajo vsestranski učinek. Številni Weledini izdelki za nego imajo NaTrue-pečat za kakovost, več kot 30 izdelkov pa je bilo s strani ÖKOTESTA ocenjenih z "zelo dobro" oz. odlikovanih z najboljšo oceno "priporočljivo".

Nakupovanje po kategorijah

Weleda: 166 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Od nege obraza, preko nege otroka in dojenčka pa vse do nege las in telesa, Weleda vam ponuja široko paleto visokokakovostnih ekoloških proizvodov. V začetku 21. stoletja ustanovljena s strani antropozofova Dr. Rudolf Steiner, je družba na inovativen način pristopila k zdravljenju in lepotni negi.

Antropozofija lahko imenujemo duhovno in ezoterično, celostno filozofijo, ki predpostavlja, da lahko ljudje zaznavajo svoje okolje, ne samo z umom in čutili, temveč tudi s čustvi in mislimi. Ta ideja ni pomembna samo v zdravstvu, izobraževanju in umetnosti, temveč tudi pri biodinamičnem kmetovanju, kar je bistvenega pomena za paleto izdelkov - samo v spoštljivem odnosu in interakciji posameznih disciplin, je mogoče, rastline in hrano gojiti s "substancami", ki nudijo za ljudi in naravno le najboljše.

Prav tako sta za Weledo pomembna kakovost in trajnost - ta se začne s pridelavo surovin in se razteza čez celotno verigo dobaviteljev. Iz očitnih razlogov: pri Weledi so prepriččani, da morajo vsi členi v proizvodni verigi delati enako vestno in kakovostno, da se pripravijo kakovostni in učinkoviti izdelki. To je mogoče zagotoviti zahvaljujoč temeljitim in strogim nadzorom kakovosti.

Weleda izdelki so certificirani NaTrue in so brez:

  • poskusov na živalih
  • naftnih derivatov
  • sintetičnih maščob, barvil in dišav
  • silikonov in parafinov