Sebo-Lift Domus Olea Toscana

Sebo-Lift Domus Olea Toscana

Običajno so vsi izdelki za mastno, aknasto in nečisto kožo, prilagojeni potrebam mlade kože. Te izdelki ne upoštevajo dejstva, da zrela koža za svoje celjenje potrebuje večji vnos antioksidantov. 

Predvsem pa ni na voljo izdelkov, ki so namenjeni koži s prekomernim izločanjem sebuma, hkrati pa je suha, vendar ima težave z mozolji in ogrci. Katere izdelke lahko v tem primeru sploh uporabite?  

Komercialni izdelki so pogosto zelo agresivni do mlade kože. Koža se sčasoma navadi na njih, njeno ravnotežje pa se poruši. Proizvaja več sebuma, primanjkuje pa ji antioksidantov, ki ščitijo pred nečistočami, preprečujejo gube in igrajo pomembno vlogo pri antibakterijskem ravnotežju.

Tudi moška koža običajno ni deležna ustrezne nege. V moški koži je običajno več vlage, saj proizvaja več sebuma in je debelejša, kar lahko upočasni staranje. Kljub temu pa potrebuje enostavno, ciljno nego, še posebej po 30. letu.  

Da bi zadovoljili potrebe vseh vrst seboroične in mastne kože (tako mlade in stare, kot moške in ženske), so pri Domus Olea Toscana razvili posebno negovalno linijo Sebo-lift za doseganje naslednjih lastnosti: 

  1. Nežno čiščenje, ki ne poruši naravne zaščitne plasti kože in preprečuje pretirano izločanje sebuma po čiščenju (tako imenovani  "povratni učinek", ko je koža še vedno mastna, a hkrati izsušena). 
  2. Normalizirano izločanje sebuma 
  3. Absorbira odvečne maščobe
  4. Piling s kemičnim in fizičnim delovanjem, ki preprečuje vnetje žlez, normalizira izločanje sebuma, prepreči nastanek ogrcev in nečistoč, spodbuja obnavljanje celic in zagotavlja gladko kožo. 
  5. Nadzoruje rast bakterij, ki so odgovorne za nastanek mozoljev, nečistoč in aken. 
  6. Zmanjšuje pore 
  7. Zagotavlja vlaženje
  8. Zmanjšuje rdečico
  9. Ščiti kožo pred škodljivimi vremenskimi vplivi, na katere se običajno seboroična koža odzove z rdečico. 
  10. Vidno izboljšanje splošnega videza kože.

Izdelki se lahko uporabljajo za vse tipe kože:  

Sebo-Lift Čistilna krema: higienski piling, ki ne izsuši kože

Sebo-Lift dnevna krema: regulira proizvodnjo sebuma, odstrani odvečno maščobo in zapre pore

Sebo-Lift nočna krema: nežen peeling in hkratna regeneracija

Sebo-Lift očiščevalni erum: spodbuja hitro odpravo mozoljev

Sebo-Lidt regenerativna čistilna maska: očisti kožo in ji zagotavlja vse kar potrebuje daje hkrati, kar je potrebno, še posebej v grmičevja

Sebo-lift Flaging nego za kožo z lahkim teksturo za vse, za seboroični predeli telesa, kot so hrbtu, vratu, ramenih in za tiste, ki so nagnjeni k močnim potenjem. Primerna tudi za sončno kopel, ki britje ali depilacija

Drugi izdelki so bili razviti za seboroični kožo:

Anti-aging dnevno kremo za obraz: za suha področja mešano kožo, ali pa, če menijo, da je treba vlažijo kožo in prehrani, zlasti v hladnem vremenu

Anti-aging piling masko za nežno, mehanski peeling

Micelarni anti-aging tonik: čiščenje vode za mastno, mastne in aknaste kože

Vse druge kreme za obraz Domus Olea Toscana: za dnevno zdravljenje, med hladno sezono, za seboroični suho kožo

Glavne učinovine linije Sefo-Lift so olive, kostanj in toskanska cipresa (antioksidativno, adstringentno in protibakterijsko delovanje in regulacija sebuma), nežna, vendar učinkovita mešanica hidroksi kislin, azelainska kislina (piling, antiseboroično delovanje) in rukola (pomirja).

Kot sekundarne, vendar zato nič manj pomembne sestavine pa izdelki vsebujejo: toskanski med,  pantenol, alantoin, vitamine, hialuronsko kislino, ekstrakt sladkega korena, sorbitol (vlaži in pomirja), zeleno glino, baker (antiseboroično  in protimikrobno sredstvo, ki je bistvenega pomena pri sintezi beljakovin kože), olje grozdnih pečk, karitejevo maslo, jojobino olje, ...

Sebo-lift, biološka učinkovitost za bolj čisto, zdravo in gladko kožo.