Čarobno darilo Hygge

Čarobno darilo Hygge

Ta festival bo hyggelig - nordijsko udobno. Danska naravna znamka Urtekram ponuja ogromno izdelkov za nego, ki v kopalnico prinesejo skandinavsko jasnost, življenjski slog in toplino. Izdelki s sestavinami iz izvlečkov borovnice. brusnice, brinovih jagod in vrtnice so kot nalašč za darilo ali za presenečenje za skrivnega božička, v danščini Julenissen.

DANSKI BOŽIČ?

Vse kaj potrebujete je veliko udobja, svoje najdražje in nekaj lepih tradicij: 1. decembra na Danskem prižgejo koledarsko svečo, ki po stopnjah gori do 24. decembra. Seveda v predbožičnem času nesme manjkati druženja. Med predbožičnim časem povabite prijatelje in družino na Julefrokost (božično kosilo). Tudi na Danskem najdete majhne božične sejme. Božično praznovanje se začne 23. decembra s krašenjem božičnega drevesca. Seveda ob praznovanju ne smejo manjkati darila...

NAŠA IDEJA ZA DARILO: LJUBEČ OBJEM

Letos smo spoznali, kako pomembna je bližina najdražjih. Žal lahko trenutno čustveno naklonjenost izkazujemo le v omejenem obsegu s fizično bližino. Če iščete drugačen objem za ta božič, so ideje za darila blagovne znamke naravne kozmetike Urtekram prava stvar za vas. Ker Urte pomeni "zelišča" in Kram "objem".

Negovalni izdelki Urtekram, certificirani s strani Ecocert Cosmos Organic, vsebujejo močne izvlečke iz jagodičevja, cvetov in listov, ki negujejo in razvajajo telo in dušo. 99-100 % sestavin je naravnega izvora, zato so izdelki biološko razgradljivi, 100% veganski in kar 85% izdelkov se nahaja v rastlinski embalaži iz odpadnega sladkornega trsta. Izdelki so bili ljubeče razviti v Skandinaviji in so skrbno izdelani ter pakirani. V vsakem izdelku se skriva delček nordijskega življenja in ljubezni do narave. Ljubeč set seveda ne nadomesti telesne bližine, vendar pa na obraz pričara nasmešek in vas spomni, da vas ima nekdo rad. Naslednje ideje so še posebej primerne:

Nordic Berries - bogata vitaminska nega

Sadna linija Nordic Berries v kopalnico prinese aromo nordijskih jagod. Izvlečki rakitovca, borovnic in brusnic so polni vitaminov in antioksidantov, ki krepijo lase in kožo. Sadne sestavine razvajajo um in kožo negujejo med zimskimi meseci. Vitamini in antioksidanti v kombinaciji s hialuronsko kislino vlažijo, medtem ko izvlečki vrbinega lubja poskrbijo za revitalizacijo kožinega ravnotežja.

Vrtnica - cvetličen počitek

Negovalna linija vrtnica razvaja s cvetličnim vonjem damaszener vrtnice. V vaš dom pripeljite dansko morje vrtnic. Domač kraj podjetja Urtekram imenujejo "mesto vrtnic". Bio olje gerandinije pomirja in neguje. Medtem hidrolati ter izvlečki vrtnice poskrbijo za mehkobo kože ter nego las.

Men - enostavna nega za moške

Pomebno pravilo pod drevescem naj se ne nahajajo zokni. Enostavna linija za moške očara z vonjem brinovih jagod. 2v1 izdelki vsebujejo učinkovito kombinacijo bio baobaba, bio sladkega korena in aloe vere. Očistite in negujte moško kožo ter lase.

Tukaj najdete velik izbor URTEKRAM izdelkov.

HEJ! Set vedeli? Nordic Beauty Brand Urtekram obstaja že 50 let in že od vsega začetka proizvaja bio živila ter naravno kozmetiko. 1972 je v Kopenhagnu nastalo majhno podjetje. 1989 se je današen sedež ustvaril ob fjordu Mariager v danskem mestu Nordjütland. V mestu vlada prijetna podeželska, mirna ter družinska atmosfera. Tukaj proizvajajo izdelke za nego las, kože in zob iz zelišč ter rastlin. Proizvedena kozmetika je biološko razgradljiva, veganska, naravnega izvora in ima Ecocert Cosmos Organic certifikat. Embalaža je izdelana iz ostankov sladkornega trsta. Urtekram pomeni še veliko več! V imenu se skriva pionirski duh, predanost in ljubeč objem narave. Saj tudi to pomeni Urtekram:

URTE | zelišča

KRAM | objem