Couleur Caramel - inovativna in negovalna ličila

četrtek, 03. maj 2018

Couleur Caramel - inovativna in negovalna ličila

Francoska blagovna znamka Couleur Caramel proizvaja izdelke za ličenje, ki združujejo sestavine naravnega izvora z najmodernejšo tehnologijo za proizvodnjo dolgoobstojnih in negovalnih bio ličil. Cilj znamke Couleur Caramel je zaščititi tako vašo kožo, kot naš planet.

Vse embalaže izdelkov so edinstvenega dizajna in so izdelane iz recikliranih materialov.

Priporočamo naslednje izdelke:

Šminka Pearly

Šminka Pearly je optimalna izbira za nežno svetlikajoče ustnice. Zaradi raznolikih odtenkov, boste našli pravo barvo za vsako priložnost. Šminke zagotavljajo dolgotrajen barvni rezultat, prijetno teksturo in bogato nego.

Kremno črtalo za oči

Izjemno nežen Eyeliner s kremno teksturo na osnovi izbranih bio olj. Enostaven je za nanos, poleg tega pa občutljivo kožo okoli oči neguje z bio oljem makadamiije in kakavovim maslom.

Twist & Lips

Nov izdelek je absolutna inovacija. Izdelek podari ustnicam kremno barvo in vsebuje posebno kombinacijo maščobnih kislin. Poleg tega Twist & Lips zagotavlja bogato vlago, zaščito in ima anti-aging lastnosti.

Mozaik puder

Must-have za poletni videz in svilnati zaključek! Mozaik puder je zaradi svoje mikronizirane teksture enostaven za uporabo, kožo pa hkrati oskrbi z dragocenimi sestavinami.

Sončni puder

Poleg Mozaik pudra, lahko uporabite tudi Sončni puder Couleur Caramel. Ta čudovit izdelek matira in hkrati polti zagotovi diskreten sijaj, poleg tega pa kožo oskrbi s hranilnimi sestavinami.