Naravna kozmetika znamke Tadé Pays du Levant

Certificirana tradicionalna mila, izdelki za nego in trajnostni kozmetični pripomočki

Nakupovanje po kategorijah

Marken / Tadé Pays du Levant

Tadé Pays du Levant: 36 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Znamka Tadé Pays du Levant ponuja visokokakovostna ročno izdelana mila, toaletne potrebščine in dodatke. Osnovo ponudbe sestavljata dva tradicionalna izdelka, ki sta še vedno izdelana ročno v tradicionalni obliki po originalnih receptih: Aleppo in marsejsko milo.
Očarani nad umetnostjo orientalske kopeli, kmalu niso izdelovali le visokokakovostnih negovalnih mil, ampak so ponudbo razširili še na negovalne pripomočke in dodatke.

Tadé Pays du Levant je v celoti zavezan pravični trgovini in deluje v skladu s strogimi etičnimi smernicami. Partnerji podjetja so obrtniki, ki imajo koristi od enakopravnega in trajnostnega partnerstva.

Stebri podjetja:

  • Solidarnost: Prednostno sodelovanje z najbolj prikrajšanimi proizvajalci v okviru solidarnostnem pristopa k trajnostnemu razvoju.
  • Poštenost: pogodbeno dogovorjene cene, ki proizvajalcu zagotavljajo pravično nadomestilo.
  • Neposrednost: Ustvarjanje čim bolj neposrednega odnosa med proizvajalcem in potrošnikom, kar pomeni največjo možno maržo za proizvajalca.
  • Spoštovanje: Izkoriščanje lokalnega potenciala z uporabo obstoječih naravnih surovin in tradicionalnega znanja.
  • Transparentnost: Potrošnikom ponuditi vse informacije, ki jih potrebujejo za premišljen in odgovoren nakup – to spodbuja kulturno izmenjavo in spoštovanje do proizvajalcev.
  • Dostojanstvo: Pravičen in reden dohodek za delovno silo na vseh stopnjah proizvodnje. Vse oblike suženjstva ali prisilnega dela, zlasti dela otrok, podjetje strogo zavrača.

Tadé Pays du Levant je aktivno vključen v dolgoročno razvojno pomoč, pri čemer upošteva ekološko, gospodarsko in socialno okolje vključenih držav – za pravičnejšo trgovino!