100% Pure naravna kozmetika

Izdelki za ličenje ter nego obraza in telesa

Odkrijte izdelke 100% Pure, večkrat nagrajene kultne blagovne znamke iz Kalifornije! V tem primeru 100% Pure pomeni, da so izdelki brez katerih koli kemičnih ali sintetičnih snovi. Prejeli boste vsestransko nego in dekorativno kozmetiko z vsemi dobrimi stvarmi iz narave.

Nakupovanje po kategorijah

100% Pure: 138 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Izdelki 100% Pure ustrezajo imenu blagovne znamke: narejeni so iz 100% naravnih sestavin.

Proizvajalec pravi o čistosti svojih popolnoma biološko razgradljivih izdelkov, da so tako neškodljivi, da bi jih lahko tudi pojedli. Ker konzerviranje v celoti temelji tudi na naravnih sestavinah, kot so japonska kopriva, kanadska kurkuma, številni vitamini in zeliščna mešanica, izdelki hkrati ponujajo dodano vrednost v smislu učinka proti staranju kože.

Izdelki za ličenje skupine 100% Pure so absolutna inovacija, saj njihove barve prihajajo izključno iz sadnih in zelenjavnih pigmentov. Hkrati so ti rastlinski pigmenti izjemno bogati z antioksidanti in kožo ščitijo pred prostimi radikali.

Trajnost ni edina prednostna naloga izdelkov: etikete so natisnjene s sojinim črnilom, embalaža je stoodstotno reciklirana in večina je že narejena iz recikliranih materialov, kot so plastika, steklo ali aluminij.

100% Pure izdelki so 100% brez:

  • sintetičnih sestavin
  • umetnih dišav
  • petrokemičnih snovi
  • kemičnih konzervansov
  • umetnih barvil
  • poskusov na živalih