Linija Fragrance Free znamke URTEKRAM

Linija Fragrance Free znamke URTEKRAM

Najdite ravnovesje: naravno ravnovesje

Nova linija brez dišav za občutljivo kožo znamke URTEKRAM ne vsebuje sintetičnih dišav. Po kriterijih naravne kozmetike so sintentične dišave tabu.

Dovoljene pa so naravne dišave, kot so eterična olja in rastlinski izvlečki. Tako kot pri živilih (npr. oreščki) so to nedvomno odlične sestavine – dokler jih prenašate. Dišave, ki jih vsebujejo eterična olja, lahko dražijo kožo alergikov in občutljivih tipov kože.

Certificirani izdelki brez dišav so zato prava izbira za občutljive ljudi. Nekateri ljudje pa enostavno obožujejo nekomplicirane formulacije s čisto nego ...

Nova negovalna linija Fragrance Free Urtekram Nordic Beauty je bila v celoti razvita brez dišav in pomaga občutljivi koži in lasišču, da ponovno najdeta ravnovesje. Fragrance Free nadomešča prejšnjo serijo No Parfume* z izboljšanimi formulacijami, posebej nežnimi teksturami in še večjo funkcionalnostjo pri negi las. Nežna obljuba: ultra blagi izdelkii za nego imajo Allergy Certified certifikat in so zato primerni tudi za alergike.

* No Perfume Baby ostaja v ponudbi

Fragrance Free lastnosti:

● veganski izdelki
● s sestavinami 99-100 % naravnega izvora
● certificirana kot Ecocert Cosmos Organic naravna in bio kozmetika
● Allergy Certified certifikat
● izdelano na Danskem

Tukaj boste našli pregled vseh izdelkov iz linije Fragrance Free !

O URTEKRAM:

Ali ste vedeli: blagovna znamka skandinavske naravne kozmetike URTEKRAM obstaja že skoraj 50 let: ekološka hrana in naravna kozmetika se vedno proizvajajo v srcu Danske. Leta 1972 so takratni ustanovitelji v Københavnu odprli majhno trgovino z zdravo hrano Urtekræmmer. Leta 1989 je bilo ustanovljeno današnje proizvodno mesto v Mariager Fjordu na danskem severnem Jutlandu. Vzdušje, v katerem se proizvajajo izdelki za nego las, kože in zob, je podeželsko, tiho in družinsko.

Urte - so zelišča in rastlinske sestavine, ki se uporabljajo v biološko razgradljivih izdelkih. Toda Urtekram pomeni veliko več: ime vsebuje tako v preteklost, kot tudi veliko pionirskega duha in predanosti ter ljubeč in topel objem narave. Urtekram pomeni:

URTE | zelišča

KRAM | objem