JCH Respect - naravna ličila in kozmetični pripomočki

Trajnostni kozmetični izdelki in pripomočki za nego v okolju prijazni embalaži

Francoska znamka JCH Respect ponuja trajnostne pripomočke za osebno higieno in nego telesa v ekološki embalaži. Vsi izdelki so narejeni iz visokokakovostnih materialov, so za večkratno uporabo in jih je mogoče reciklirati ob koncu življenjske dobe.

Nakupovanje po kategorijah

JCH Respect: 43 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

JCH Respect uporablja le biorazgradljivo embalažo, natisnjeno z okolju prijaznimi črnili. Kjer koli so potrebne folije, so narejene iz biološko razgradljive PLA - polimerne kisline - ki jo pridobivajo iz koruznega škroba.

Na biorazgradljivost vplivajo različni pogoji, kot so temperatura, vlaga in oksigenacija, potekajo pa lahko prek mikroorganizmov, gliv ali bakterij. Kompostiranje PLA lahko traja različno dolgo:

  • Industrijsko kompostiranje - 47 dni
  • Gospodinjski kompost - 2 meseca
  • Naravno kompostiranje - 4 leta
  • V pisarni - nikoli

Materiale so pri JCH Respect skrbno izbrali, da bi zagotovili še posebej dolgo življenjsko dobo in lahko ponudili dobro alternativo za izdelke za enkratno uporabo. Poleg tega so dobavitelji in partnerska podjetja prav tako podvrženi k zagotavljanju in izpolnjevanju vseh zahtevanih socialnih norm in merila. Zaupanje je osnova, da kupci verjamejo vate.