Sante – skrb zate in za celoten svet!

Sante ponuja edinstveno, a enostavno, certificirano naravno kozmetiko za vso družino in vsak žep. Izdelki so narejeni iz naravno aktivnih rastlinskih sestavin, kot so olja in ekološki rastlinski izvlečki. Vsi izdelki so zaradi čistih rastlinskih učinkovin prijazni do kože in zato primerni tudi za alergike. V njihovi ponudbi najdemo izdelke za nego cele družine, dekorativno kozmetiko in edinstvene 100% naravne rastlinske barve za lase.  

Sante čistilno peno z bio šisandro

Čiščenje obraza je definitivno eno izmed najpomembnejših opravil. Pride kakšen dan, ko pozabim na nanos kreme, podlage, maskare, tudi dezodoranta, vendar na izdelek za čiščenje obraza nikoli. Zakaj? Tudi, če ne uporabljamo ličil je naš obraz izpostavljen celodnevnim vremenskim vplivom in nečistočam, vsi pa vemo, da je lepa koža lahko le čista koža! Iz prve roke lahko zagotovim, da se izpuščanje ali slabo čiščenje obraza zelo hitro pozna na koži! Zato pri izbiri sredstev za čiščenje posebej pazim. Najrajši uporabljam pene ali gele, saj se mi le po njih zdi koža temeljito čista. Običajno, ko izdelek porabim, vedno preizkusim še kakšnega novega. No Sante pena je že moja tretja po vrsti ;-). Zakaj? Je eden izmed redkih izdelkov, ki z že z enim samim nanosom za seboj pušča občutek temeljito očiščene, a nikakor ne izsušene kože. Glede na njeno učinkovitost se je porabi malo, zato traja kar nekaj mesecev.

Sante Soft Piling z bio acai

Sante Piling ima čudovit vonj, kar me najprej ravno ni navdušilo, saj moja koža načeloma ne obožuje vonjav tako kot moj nos. Kljub skeptičnosti mi odlično odgovarja. Delci v pilingu so ravno prav veliki, da kožo temeljito očistijo nečistoč, vendar pa niso grobi, kakršne najdemo v določenih pilingih. Koža je po uporabi resnično sijoča, napeta in navlažena.

24urno Balance kremo z bio acai

 24 urna krema je odlična izbira za mešano kožo. Kožo vlaži, a hkrati ne masti. Po uporabi je koža žametno meha, a nikakor nadležno svetleča. Kljub temu, da so na mojem obrazu tako suhi, kot mastni predeli mi super odgovarja.  Odlično se obnese tudi kot podlaga za make up. 


Kaj pa praviš ti nato Mateja?

S preizkušenimi izdelki sem izredno zadovoljna. Sante ponuja optimalno razmerje med ceno in kvaliteto. Vsi preizkušeni izdelki moji, sicer občutljivi, koži zelo odgovarjajo. Izdelki ne vsebujejo nobenih škodljivih sestavin in so praktični za uporabo.