Fleureance nature - bio ličila in izdelki na nego

Visokokakovostna negovalna in dekorativna kozmetika

Pri Fleurance nature so bili vedno prepričani, da so bio proizvodi koristni za naše zdravje in okolje. Zato jim je pomembno, da to omogočijo najširšemu možnemu občinstvu.

Nakupovanje po kategorijah

Fleurance nature: 150 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Fleurance nature je bila ustanovljena leta 1972 v istoimenskem mestu v departmaju Gers v osrčju jugozahodne Francije. Že na začetku je obstajala tesna povezava med prehrano, zdravjem, počutjem in lepoto. Cilj podjetja je bil proizvajati zdrave, naravne izdelke s poštenim, naravnim kmetijstvom. Po širitvi in posodobitvi je Fleurance vodilni na trgu v Franciji in ostaja zvest svojim koreninam: Izbor najboljših naravnih učinkovin za vzdrževanje ravnovesja in dobrega počutja v vsakdanjem življenju.

V desetletjih obstoja je blagovna znamka razvila pomembno znanje na področju rastlin, naravnih sestavin in formulacij naravnih izdelkov. Raziskovalni oddelek se ukvarja z lastno znanstveno dokumentacijo in študijami učinkovitosti. Poleg tega se vsi izdelki proizvajajo in preverjajo v skladu z najboljšo prakso. Fleurance zagotavlja optimalno varnost in sledljivost serij od gojenja do končnega izdelka. Za pridobivanje njihovih visoko učinkovitih naravnih sestavin se uporabljajo samo najboljše surovine. Izkušnje z rastlinami so kombinirane s tradicionalnim znanjem in strokovnim znanjem, da se izberejo in dozirajo najboljše učinkovine.
Poleg tega so izdelki certificirani po najstrožjih merilih in so redno podvrženi strogemu nadzoru. Vse izdelke Fleurance nature proizvajajo in nadzorujejo v Franciji ali partnerski laboratoriji v Nemčiji, Belgiji in Italiji.

Na dnevnem redu Fleurance nature pa je tudi trajnost. Zato je poskrbljeno, da je vpliv na okolje čim manjši v proizvodnji, embalaži, logistiki itd. Podjetje se ukvarja tudi s socialnimi vprašanji in podpira projekte, ki so jim pri srcu, zlasti z "1001 Fontaines pour demain", projektom pitne vode, ki temelji na modelu trajnostnega razvoja, in z "Les jardins de Cocagne" združenjem za spodbujati lokalno ekološko kmetovanje v povezavi s poklicno integracijo.