XaaNuu - sodobna naravna kozmetika

Edinstveni izdelki za nego in ličenje z eksotičnimi sestavinami

Že samo ime XaaNuu - v prevodu pomeni "cvetoči obraz" - govori zase! Z izjemno formulo iz naravnih sestavin, kot je južnoameriška rastlina Mamey sapote, in številnimi dragocenimi vitamini vam izdelki XaaNuu pomagajo doseči sijočo lepoto. Trajnostna embalaža za izdelke XaaNuu za večkratno uporabo poudarja spoštovanje, strast in ljubezen do narave.

XaaNuu: izdelek

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Po navdihu svojih prednikov in njihovem starodavnem poznavanju zdravilnih rastlin je Liliana ustanovila svojo linijo izdelkov XaaNuu . S poslanstvom združevanja nege in lepote se Liliana opira na naravne lastnosti matere narave.

Glavna sestavina je latinskoameriška rastlina Mamey sapote, sladki sadež, ki ga uživajo v mnogih južnoameriških državah in katerega olje pridobivajo s stiskanjem semen. Že v času Mixteca so ženske odkrile impresivne lastnosti eksotične rastline in začele nanašati olje na lase. Liliana uporablja te tradicionalne izkušnje in razvija novo linijo ličil s posebnim poudarkom na naravnosti in izvirnosti. Izjemno vlažilne, sijoče in negovalne lastnosti sadeža Mamey sapote so zato sestavni del palete kozmetičnih izdelkov XaaNuu.