Titali Schmetterlingsland Milo gorski bor Nature

Jasnost, svežina in koncentracija!

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Opis

Jasnost, svežina in koncentracija!
Gorski bor s svojo močno in poživljajočo dišavo prebudi vse duhove v nas. Daje moč in energijo na vseh ravneh. Zbistri in osveži, hkrati pa krepi um in spomin, povečuje sposobnost koncentracije in pomaga pri razmišljanju. Milo z gorskim borom pomaga pri duševni in telesni izčrpanosti.

titali © naravna mila so 100% naravna rastlinska mila, obogatena s 100% naravnimi, čistimi eteričnimi olji. Vsako milo je ročno izdelano in unikatno in je s strani ga. Margit Hruske kreirano in okrašeno z ljubeznijo, veseljem, kreativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

V nasprotju z industrijsko proizvedenimi mili so rastlinska mila iz skupine titali © povsem naravna, veliko bolj blaga in nežnejša do kože. Zaradi visokokakovostnih rastlinskih olj in ciljnega namastenja ostajajo v milu ohranjene proste maščobne kisline, ki že med samim umivanjem nadomestijo izgubljen hidro-lipidni film kože. To naredi roke mehke na dotik, varuje kožo pred izsušitvijo in uravnava trajno ravnovesje vlage v koži.

Gre za naravni izdelek, zato se lahko dostavljen izdelek od prikazanega razlikuje!

Vrste izdelkov: Mila
Tip kože: Za vse tipe kože
Znamka: Titali Schmetterlingsland

Sestavine

Sestavine: saponified cocos nucifera oil, olus oil, brassica napus oil, olea europaea oil, NaOH, 100% pure essential oil, pinus mugo pumilio, CI77288, CI77491, CI77492, CI7499, powered by Rostock-EssenzenTM

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Titali Schmetterlingsland Milo gorski bor Nature