The Konjac Sponge Company - konjac gobice za obraz in telo

Naravne gobice za enostavno čiščenje obraza in telesa

Konjak spužve so optimalne za učinkovito, vendar nežno čiščenje obraza in telesa - tudi za zelo občutljivo kožo!

The Konjac Sponge Company: 37 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Konjak-krompir ali konjaku je zimzelena rastlina, ki prihaja iz Azije. Raste v divjini, na zelo visokih pobočjih in zagotavlja naravni vir hrane. Konjak vsebuje 97% vode, je bogat s plemenitimi minerali in vsebuje le nekaj malo kalorij. Konjak je pH-nevtralen in zato ohranja kožo v popolnem ravnovesju.

Konjak spužve iz skupine The Konjac Sponge Company so brez kemikalij, barvil, dražilnih sestavin ali drugih dodatkov. So 100% biološko razgradljive in trajnostne.

Spužve iz skupine The Konjac Sponge Company so ročno izdelane in so narejene iz rastlinskih vlaknin, ki so bogata z vlago in filtrirana z vodo iz vulkanskih kamnin. The Konjac Sponge Company spužve imajo certifikat Leaping Bunny in Vegan Society. Podjetja s tema certifikatoma se zavezujejo, da izdelujejo naravne izdelke s postopki, ki niso kruta do živali in niso namenjena za masovno proizvodnjo in nizko kakovost s spornimi sestavinami.

Konjaku je bil odkrit v Indokini, pred več kot 1500 leti in se od takrat v Koreji, na Japonskem in Kitajski, uporablja v medicinskih, živilskih in kozmetičnih izdelkih. Rastlini se pripisujejo zdravilne lastnosti, izredno priljubljena pa je, zaradi svoje nežnosti, tudi za nego dojenčkov.

Konjak spužve so popolnoma brez:

  • kemikalij
  • barvil
  • dražilnih sestavin ali drugih dodatkov

Spužve so 100% biološko razgradljivo in so trajnostne.