TAUTROPFEN - naravna kozmetika

Certificirana naravna kozmetika za nego vseh tipov kože

Marken / TAUTROPFEN

TAUTROPFEN: 20 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Podjetje sta leta 1980 ustanovila dva "hipi otroka", ki sta zaman iskala zdrave in naravne izdelke za nego kože. Rodila se je ideja: ustvariti čiste in trajnostne izdelke za nego, ki so neokrnjeni in skrbno izdelani, da bi ljudem omogočili najboljše iz narave za njihovo nego in dobro počutje. S sestavinami, ki so neškodljive za telo in dušo. Iz te ideje se je rodila blagovna znamka: TAUTROPFEN .

Za njihove 100% naravne izdelke za nego obraza in telesa se uporabljajo samo najboljše surovine iz rastlinskega sveta z visokokakovostnimi naravnimi sestavinami, ki prihajajo iz divjih zbirk, iz nadzorovane ekološke pridelave ali iz Demeter certifiirane pridelave. Inovativne biotehnološke formulacije zagotavljajo rešitve, ki so popolnoma prilagojene posameznim potrebam kože.

Izogibanje živalskim izvlečkom, parabenom, silikonom, mikroplastiki, naftnim derivatom in sintetičnim barvilom je glavna prednostna naloga TAUTROPFEN - znamka podpira tudi različne mednarodne trajnostne projekte. Proizvaja se izključno v Nemčiji.