TAUTROPFEN - naravna kozmetika

Certificirana naravna kozmetika za nego vseh tipov kože

Odkrijte naravno linije za nego z visokokakovostnimi in izbranimi sestavinami. Izdelki za nego TAUTROPFEN vsebujejo vse pomembne sestavine, ki tvorijo dobro, premišljeno negovalno rutino - od čiščenja do krem in serumov do negovalnih olj. Linije so prilagojene različnim potrebam kože in koži zagotavljajo vse, kar potrebuje.

Marken / TAUTROPFEN

TAUTROPFEN: 18 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Podjetje sta leta 1980 ustanovila dva "hipi otroka", ki sta zaman iskala zdravo in naravno nego kože. Ideja: ustvariti čiste in trajnostne izdelke za nego, ki so neokrnjeni in skrbno izdelani, da bi ljudem omogočili najboljše iz narave za njihovo nego in dobro počutje. S sestavinami, ki so neškodljive za telo in dušo. Iz te ideje se je rodilo podjetje: TAUTROPFEN .

Za 100-odstotne naravne izdelke TAUTROPFEN za nego obraza in telesa se uporabljajo samo najboljše surovine iz rastlinskega sveta z visokokakovostnimi naravnimi sestavinami, ki prihajajo iz divjih zbirk, iz nadzorovane ekološke pridelave ali iz Demeter certifiirane pridelave. Inovativne biotehnološke formulacije zagotavljajo rešitve, ki so popolnoma prilagojene posameznim potrebam kože.

Izogibanje živalskim izvlečkom, parabenom, silikonom, mikroplastiki, naftnim derivatom in sintetičnim barvilom je glavna prednostna naloga TAUTROPFEN - znamka podpira tudi različne mednarodne trajnostne projekte. Proizvaja se izključno v Nemčiji.