Veganska naravna kozmetika znamke Soapwalla

Naravni dezodoranti, mila, kreme in še veliko več

Soapwalla pomeni nežna, čista kozmetika, ki je dobra za vašo kožo, telo in okolje.
Izdelki so zasnovani po načelu: " Če ne želim nekaj V svojem telesu, potem ne želim tega tudi nanašati NA svoje telo." Koža je navsezadnje naš največji organ in je treba z njo skrbno ravnati!

Soapwalla: 10 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Blagovno znamko Soapwalla so v newyorški kuhinji uvedli ustanovitelji Rachel Winard - po dolgem neuspešnem iskanju ustreznih izdelkov za kožo, ki je zelo občutljiva na sistemski lupus.

Soapwalla je čista, učinkovita in vredna zaupanja. Saj smo prepričani, da je lahko ta tako dobra, kot so dobre uporabljene sestavine. Soapwalla zato sodeluje le z majhnimi kmetijami, da bi zagotovila najvišjo kakovost, ne da bi ogrozila lastno integriteto ali okoljska vprašanja. Ustanovitelj Rachel redno obiskuje svoje dobavitelje, da bi zagotovil, da se vrednote, avtentičnost in preglednost Soapwalla delijo z njimi.

Kakovost je za Soapwallo pred količino. Zato se izdelki izdelujejo tudi ročno in v majhnih serijah v lastnem laboratoriju v Brooklynu. Uporabljajo se samo surovine iz trajnostne ali ekološke pridelave in kakovosti hrane. Vsi dodatki, ki so vprašljivi ali potencialno nevarni, v izdelkih ne najdejo svojega mesta!

Izdelki Soapwalla so veganski, brez poskusov na živalih in unisex.