Naravna nega znamke PURE WHITE COSMETICS

Visokokakovostni naravni izdelki za nego obraza in ličenje

PURE WHITE COSMETICS pomeni spoštovanje in zaščito kože ter naravne lepote, ki so značilne za vsako žensko. Celotna paleta izdelkov temelji na izvrstnih naravnih sestavinah, ustvarjenih v luksuznih formulacijah - za 100% naravno lepotno nego!

Nakupovanje po kategorijah

Marken / PURE WHITE COSMETICS

PURE WHITE COSMETICS: 18 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Madžarska blagovna znamka PURE WHITE COSMETICS se je rodila iz brezkompromisne vizije razvoja visokokakovostne, visokozmogljive kozmetike, ki ne zagotavlja samo nege kože, temveč tudi spoštuje okolje in komunicira z razkošno embalažo in učinkovitimi izdelki.

Darove narave razumejo kot navdih in združujejo z znanostjo in inovativnostjo do kakovostne nege. Poleg tega se uporabljajo predvsem rastlinske surovine, ki so stoodstotno razgradljive in prihajajo le od certificiranih podjetij in dobaviteljev.

Pri PURE WHITE se zavedajo, da je vsaka koža drugačna, zato je njihov cilj ugotoviti, kaj potrebuje vsak tip kože, in to najbolje izkoristiti s premišljenimi kombinacijami izbranih rastlinskih ekstraktov in olj. In ker mora biti kozmetika PURE WHITE dostopna vsaki ženski, je enostavno izbrati najprimernejše izdelke in jih kombinirati med seboj.