Naravna kozmetika znamke OLIVAL

Visoko kakovostni in certificirani izdelki za nego iz Hrvaške

OLIVAL pomeni visoko kakovostno naravno kozmetiko s farmacevtskim ozadjem, veliko izkušenj, kakovosti in kompetenc. Za izdelke so prednostno uporabljene surovine iz lokalne pridelave, kot so sivka, ognjič, osat, oreh ali odlično oljčno olje.

Nakupovanje po kategorijah

OLIVAL: 27 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pred 23 leti se je v družinski hiši izpod rok Mag Vlaste Pojatine rodil OLIVAL, ki je danes skupek farmacevtskega znanja, modernih znanosti in naravnih sestavin. Vsi izdelki se še vedno proizvajajo v zahodnem Zagrebu in ustrezajo le standardu ISO 22716, ter tudi strogim kriterijem certifikata NaTrue.

Z zaupanjem, da se tradicija in inovacije optimalno dopolnjujejo, so naravne surovine kombinirane z zdravilnimi zelišči kot aktivnimi sestavinami. Nenehno si prizadevajo tudi za dvig obstoječe kakovosti, ki temelji na poštenosti, preglednosti, integriteti, inovativnosti, zaupanju in strokovnosti.

Za proizvodnjo naravne kozmetike se uporabljajo le sveže surovine, ki se proizvajajo v majhnih serijah. Poudarek je na zdravilnih rastlinah in aktivnih sestavinah iz lokalne pridelave. To spodbuja trajnost in lokalno ustvarjanje vrednosti. Proizvodi se ne testirajo na živalih in se redno kontrolirajo.