MICARAA - veganska naravna kozmetika

Naravni negovalni izdelki s sestvinami iz Zgornje Bavarske v Nemčiji

MICARAA je mlada blagovna znamka z zgornje Bavarske, ki združuje naravno kozmetiko s čuječnostjo - trajnostno, sodobno in lokalno. MICARAA se 100% zanaša na veganske sestavine in združuje visokokakovostna olja in trendovske sestavine za ustvarjanje sodobne naravne kozmetike. Negovalne rutine so zasnovane tako, da vas umirijo in vam dajo trenutek miru, medtem ko značilen vonj izdelkov MICARAA razvaja in sprošča um.

MICARAA: 26 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pazljivost pomeni za MICARAA zavestno in nepristransko dojemanje sedanjega trenutka. Tako blagovna znamka s svojimi izdelki ponuja dobro fizično počutje, revitalizacijo in duševno sprostitev za močne ženske, ki so izpostavljene veliki odgovornosti in stresu. Po drugi strani pa za MICARAA-o pomeni tudi odgovoren pristop do okolja, narave in okolja. Blagovna znamka se opira na veganske sestavine in se ne ukvarja s kritičnimi snovmi, kot so parabeni, parafini, silikoni in mineralna olja. Tako čista blagovna znamka združuje visoko kakovostna olja in inovativne aktivne sestavine v sodobni naravni kozmetiki. Karakterističen vonj limone in pomaranče po uporabi poživi in osveži čutila, medtem ko naravna eterična olja delujejo sproščujoče in pomagajo sprostiti napetost.

Skrb za trajnost je pri MICARAA zelo pomembna že od samega začetka - uporabljajo rjavo steklo, ki ga je mogoče reciklirati in steklene kozarčke. Neprozorne posode zagotavljajo tudi dolg rok uporabnosti dragocenih sestavin in zagotavljajo, da v kozmetiko ne prehaja nikakršna mikroplastika - prav tako do kože in v okolje.
Emisije CO2, nastale s proizvodnjo steklenih posod, MICARAA nadomešča z vlaganjem v projekte pogozdovanja v amazonskem pragozdu. Poleg tega se za zunanjo embalažo uporabljajo klimatsko nevtralne zložljive škatle, s katerimi so podprti različni projekti varovanja okolja. Odpovedali so se uporabi plastike, kadar koli je to mogoče.

MICARAArazvija in proizvaja lokalno in tudi podnebno nevtralno. Skupaj s tropsko fundacijo Oro Verde je MICARAA izvedla kampanjo za pogozdovanje deževnega gozda v regiji Amazonije.

Izdelki MICARAA so:

  • 100% veganski: certifikat Vegan Society
  • čista naravna kozmetika
  • izdelana v Nemčiji
  • ustekleničena v trajnostni in klimatsko nevtralni embalaži iz rjavega stekla
  • kjer koli je mogoče, zmanjšana plastika
  • brez parabenov, parafinov, sulfatov, mineralnih olj in sintetičnih konzervansov