Kart Kana nevtralna, 200 g

Optimalna za oživitev temnih barvnih odtenkov.

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Rastlinska barva za lase kana, amla in jatropha
Khadi® Rastlinska barva za lase sončno blond
Khadi® Rastlinska barva za lase srednje blond

Opis

"Nevtralna" kana je optimalna za oživitev temnih barvnih odtenkov. Svetlim in blondnim lasem podari rdeč ali bakren sijaj (preizkus na pramenih je zelo priporočljiv). Dodatno kana izboljša zdravje vaših las ter jim podari prožnost, mehkobo in sijaj.

Pomembna opomba: čeprav nevtralna kana pri temnih laseh nima učinka baravnja pa se lahko pojavi kot stranski učinek pri svetlih laseh (blond in svetlorjava). Temu primerno vam pred samo uporabo priporočamo preizkus na enem ali več pramenih!

Nasveti:

  • za bolj intenziven učinek lahko dodate rastlinska olja (vljudno vas naprošamo, da se držite priporočenih navodil za različne dodatne izdelke)..
  • za daljši učinek se lahko namesto običajne vode doda rožna voda. Doda se lahko tudi limonin sok ali kis, za posvetlitev barvnega odtenka.
  • naravni jogurt podari kremasto teksturo, kar olajša sam nanos.
  • prekrijte vaše lase s kana mešanico, zavijte jih v folijo in brisačo in pustite delovati. Tako intenzivirate delovanje kane (toplota intenzivira učinek)

Navodila za uporabo:

kana prašek zmešajte z zelo vročo vodo v gosto pasto (1/4, 3/4 vode). Pasto nanesete plast po plast. Glede na željen barvni odtenek pustite delovati 15 do 30 min. Nato temeljito sperite. Pred celotnim barvanjem se priporoča nanos na prameno za prvi preizkus.

Začetna uporaba: enkrat na teden, naknadna uporaba: 1 do 2 krat na mesec.

Product Type Google Base: Lasje
Barvni odtenki: Blond, Rdeča / kana
Vrste izdelkov: Barve za lase
Znamka: Kart
Lastnosti: Vegan
Certifikati: BDIH

Dodatne informacije

Sestavine (INCI): Cassia Obovata

Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Kart Kana nevtralna