Naravna nega znamke HILLINGER COSMETICS

Luksuzna bio kozmetika z najboljšim iz grozdja

HILLINGER COSMETICS je sinonim za visoko kakovostno naravno kozmetiko z aktivnimi sestavinami iz moči bio grozdja - nega, ki zleze pod kožo.

HILLINGER COSMETICS: 8 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Za ekološkega vinarja in šefa blagovne znamke Lea Hillingerja je grozdje z izjemnimi aktivnimi sestavinami v središču vseh njegovih dejavnosti. Njegova linija za nego je bila razvita skupaj s priznanimi avstrijskimi strokovnjaki za naravno kozmetiko in ustreza njegovim visokim standardom glede učinkovitosti, kakovosti in trajnosti.

Pri HILLINGER COSMETICS so aktivne sestavine iz ekološkega grozdja kombinirane z najnovejšimi bio kozmetičnimi raziskavami: grozdje za ta namen mora dozoreti na soncu in je bogato z dragocenimi antioksidanti, ki so bistvenega pomena za učinkovito nego proti staranju. Dve osnovni sestavini, ki se uporabljata za vso kozmetiko, sta voda in olje iz semen bio grozdja, ki vsem formulacijam dajeta negovalne in zaščitne lastnosti.

Bio olje grozdnih pečk za izdelke HILLINGER COSMETICS prepriča z minimalno vsebnostjo 75% linolne kisline, fenolov, vitamina E, OPC (oligomerni proantocianidini) in resveratrola ter tako ponuja regenerativni in močan antioksidativni učinek. Vsak posamezen negovalni izdelek v kombinaciji z izbranimi učinkovinami ponuja čisto moč in energijo za kožo. Njihove naravne teksture bodo všeč tako ženskam, kot moškim in so 100% veganske.

Izdelki HILLINGER COSMETICS so zagotovljeno:

  • NaTrue in bio certificirani
  • veganski in brez testiranja na živalih
  • certificirani s strani PETA
  • proizvedeni v Avstriji
  • v embalaži iz kartona, ki ga je mogoče reciklirati, s tiskarskimi barvami brez mineralnih olj