Nasveti za popoln festivalski make-up

Nasveti za popoln festivalski make-up

Vsakdo, ki je že kdaj bil na festivalu, večjem koncertu ali celodnevnem dogodku ve, da so ta edinstvena doživetja hkrati tudi velik izziv vzdržljivost make-upa. Da bodo vaša ličila na obrazu tudi v teh situacijah ostala brezhibna, imamo za vas nekaj praktičnih nasvetov.

Kaj bolj privlači kot čudovita porjavelost in sijaj? Najboljši način, da to dosežete, preden zapustite hišo, je visokokakovostno naravna sredstva za samoporjavitev. Na ta način ne boste dosegli samo enakomerne polti, ampak tudi naraven pridih topline. krati izdelki negujejo kožo, ne da bi jo izsušili.

  • Nasvet: Najboljši čas za nanos sredstva za samoporjavitev je med tem ko gledate film ali počivate. Pred nanosom oblačil se prepričajte, da se je izdelek popolnoma vpil. Ne uporabljajte takoj po nanosu samoporjavitvenih izdelkov sredstev za umivanje ali čiščenje kože.

Da preprečite, da bi vaša koža po izpostavljanju soncu postala pretirano pordela, pred ličenjem na kožo nanesite kremo za sončenje, najbolje vsaj 30 minut preden greste od doma.Priporočamo zaščito s to najbolje ocenjeno kremo za sončenje znamke Biosolis, ki bi primerna samo za otroke!

  • Nasvet: S seboj vzemite zaščitno sredstvo v majhni steklenički, da boste imeli kremo za sončenje pri roki, ko jo boste ponovno potrebovali. Avril stekleničke v potovalni velikosti za večkratno uporabo so kot nalašč za to. Po dolgem dnevu boste ugotovili, da je bila to dobra ideja, najverjetneje pa boste svojo kremo za sončenje delili še s kom.

Pred festivalom se izogibajte škodljivim sončnim žarkom, hkrati pa si zagotovite zagorelo polt z našo široko paleto bronzerjev. Izberite ton, ki je nekoliko temnejši od vaše naravne barve kože in ga razmažite z ustreznim čopičem.

  • Nasvet: Bronzer ni primeren le za ličnice - nanesite ga tudi na ključnico, vrat in ramena ter hitro pričarajte čudovito zagorel videz.

Pri izbiri ličil upoštevajte tudi pastelne in druge svetle odtenke, ki so trenutno v trendu. ZAO Ultra Shiny Eyeshadow Palette zagotavlja čudovit videz, hkrati pa deluje naravno. Mineralna senčila ustvarjajo drzne make-up videze v različnih barvah.

  • Nasvet: Navlažite konico čopiča pred nanosom senčila. Moker nanos traja dlje!

Bleščice so izjemno priljubljene, ne glede na to, ali jih dodajate v senčilo ali nanašate neposredno na lica. Sledite trendom z Lily Lolos Shimmer bleščilom!

  • Nasvet: Bleščilo nanesite takoj po kremi za sončenje, s čimer povečate njegovo obstojnost.

Želite še več sijaja?

Veganski Face & Body Shimmer znamke CMD je s svojim sadno - svežim vonjem idealen način za cool in stylish videz.

Ne želite, da se vaša najljubša šminka stopi? Potem uporabite šminko v svinčniku. Benecos Natural Jumbo Lipstick zagotavlja čudovito barvo, brez nevarnosti, da bi se v vašem žepu stopila.

Ko po dolgem dnevu končno pridete domov, si verjetno želite hitro odstraniti ličila. Čistilni robčki so priročni in enostavni za uporabo. Z njihovo pomočjo lahko ostanete sveži cel dan, zvečer pa hitro odstranite make-up.

Ne glede na to, ali ostajate v bližini ali pa boste odpotovali na kakšen festival daleč stran, želimo vam nepozabno festivalsko dogajanje!