Nasveti za popoln izgled na poletnih festivalih

Nasveti za popoln izgled na poletnih festivalih

Vsakdo, ki se udeležuje takšnih ali drugačnih festivalov in prireditev ve, da je to edinstvena izkušnja za preizkus vzdržljivosti ličil. Z našimi nasveti boste pripravljeni na vsak trenutek. ​

Je še kaj bolj pomembnega, kot lep sijaj? Preden zapustite hišo, nanesite Laverin losjon za samoporjavitev. Izdelek je primeren za občutljivo kožo in zagotavlja enakomeren ten in gladko kožo. Losjon na osnovi sladkorja, daje pridih naravne topline, medtem ko aloe vera in rastlinska olja negujejo in vlažijo kožo.

  • Nasvet: sredstva za samoporjavitev je najboljše uporabljati med tem ko gledate film ali počivate. Pred nanosom oblačil se prepričajte, da se je izdelek popolnoma vpil. Ne nanašajte takoj po uporabi čistilnih sredstev!

Da bi preprečili rdečo kožo po izpostavljanju soncu, priporočamo, da pred nanosom ličil uporabite zaščito. Pred soncem se zaščitite z mlekom za sončenje Biosolis - ni samo za otroke.

  • Nasvet: s seboj na prosto vedno vzemite majhno stekleničko z izdelkom za zaščito pred soncem. Tako bo vedno pri roki, ko jo boste potrebovali. Za ta namen so idealne stekleničke za potovanje Avril. Po dolgem dnevu boste ugotovili, da je bila to dobra ideja, najverjetneje pa boste svojo kremo za sončenje delili še s kom.

Pred festivalom se izogibajte škodljivim sončnim žarkom. Polt, kot bi jo poljubilo sonce, lahko pričarate s široko paleto bronzerjev. Izberite odtenek, ki je nekoliko temnejši od vaše naravne barve kože in konture poudarite s pomočjo okroglega čopiča.

  • Nasvet: bronzer ni primeren le za ličnice - nanesite ga tudi na ključnico, vrat in ramena ter hitro pričarajte čudovito zagorel izgled.

Pri ličilih izberite trendi pastelne in druge in svetle odtenke. Alva Green Equinox Collection zagotavlja čudovit videz, hkrati pa deluje naravno. Mineralno senčilo ustvarja drzen izgled v številnih barvah.

  • Nasvet: navlažite konico čopiča pred nanosom senčila. Moker nanos traja dlje!

Bleščice so tudi letos zelo trendi. Tako v senčilu kot na licih. Sledite trendu z Lily Lolo sijajem!

  • Nasvet: nanesite sijaj po nanosu zaščite pred soncem. Tako bo trajalo dlje.

Želite še več sijaja?

CMD veganski Face & Body Shimmer je s svojim sadno - svežim vonjem idealen način, da ostanete kul.

Ne želite, da se vaša najljubša šminka stopi? Potem uporabite šminko v svinčniku. Avril Lipstick Pencil Jumbo šminka zagotavlja čudovito barvo, brez nevarnosti, da bi se v vašem žepu stopila.

  • Nasvet: šminka v svinčniku je na voljo v desetih barvah, zato jih med seboj lahko mešate po svojih željah. Dva izmed najbolj vročih trenutnih trendov sta ombre ustnice in nošenje različnih barv na obeh ustnicah.

Ko po dolgem dnevu končno pridete domov, si verjetno želite hitro odstraniti ličila. Avril krpice so priročne in enostavne za uporabo. Z njihovo pomočjo lahko ostanete sveži cel dan, zvečer pa hitro odstranite make-up.

Ni važno ali boste ostali doma ali potujete kam daleč, želimo vam čudovito in festivalov polno poletje!