Eau Thermale JONZAC - naravna kozmetika

Izdelki za nego celotne družine iz Francije

Z Eau Thermale JONZAC odkrijte naravno sorodno dušo vaše kože - nežno nego s hipoalergensko termalno vodo, biomimetičnimi sestavinami in največjo možno združljivostjo s kožo - tudi za najbolj občutljive vrste kože!

Nakupovanje po kategorijah

Eau Thermale JONZAC: 87 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Z blagovno znamko Eau Thermale JONZAC francoski laboratorij LÉA NATURE razvija novo generacijo izdelkov za nego kože, ki povečujejo učinkovitost kozmetike in hkrati spoštujejo naravo in fiziološke procese v koži. V ospredju je prepričanje, da lahko znanost uspeva na področju spoštovanja narave in žensk, Eau Thermale JONZAC ponuja najboljše v kozmetiki:

  • pričakovana učinkovitost in senzorika konvencionalnih kozmetičnih izdelkov
  • hipoalergene formulacije
  • zanesljivost, naravnost brez vprašljivih ali škodljivih snovi

Vizija:

Če želite, da koža postane vaša zaveznica, je ne smete videti kot oviro. Koža je naraven in inteligenten ščit, ki lahko natančno vidi, kaj potrebuje. Cilj je ustvariti osmozo med naravnimi sestavinami in naravnostjo kože, tako da lahko kozmetika uspeva v dobrem smislu.

Eau Thermale JONZAC združuje ljub4zen do kože in znanost. Tako razvijajo formulacije z največjo možno kompatibilnost s kožo, hkrati pa spoštuje tudi najbolj občutljive tipe kože in prepričuje z največjo učinkovitostjo. Vse to se uvršča pod buzzword bio-afinitete Eau Thermale JONZAC.

Izotonična voda:

Koža je sestavljena iz 70% mineralne vode. Ne glede na to, kakšna nega se nanaša na kožo, bo voda v formulaciji prišla v stik z vodo kože. Če so koncentracije mineralov, ki se pojavljajo v njem, različne, se lahko naravno ravnotežje celic moti. Termalna voda iz izvirov Jonzac je izotonična, kar pomeni, da je njena mineralna vsebina podobna vsebnosti vode v kožnih celicah. Tako lahko koža v celoti izkoristi učinkovitost bio-certificiranih in hipoalergenih izdelkov Eau Thermale JONZAC .

Biomimetične formulacije:

Naša koža je naravno sestavljena iz plasti vode in olja. Če je ta lamelarna struktura destabilizirana s sredstvi za nego, ki ne spoštujejo naravnega ravnovesja kože, lahko povzroči dehidracijo, izsuševanje in draženje.

Zato Eau Thermales JONZAC oblikuje formule, ki temeljijo na lamelarnih sestavinah in emulgatorjih, ki kremam omogočajo, da posnemajo strukturo kože v slojih. Zaradi hipoalergenskih formulacij so še posebej kompatibilne s kožo in tako nudijo optimalno učinkovitost.

Hipoalergeno bio-znanje:

Koža je živ organizem, katerega naravno ravnovesje lahko zlahka destabiliziramo. Vsi izdelki Eau Thermale JONZAC so ekološko certificirani in ne vsebujejo nobenih sintetičnih snovi. S 100% hipoalergenimi formulacijami kozmetika dodatno zmanjša tveganje za alergijske reakcije in je zato najboljše združljiva s kožo

Izjemne lastnosti termalne vode na prvi pogled:

  • hipertermalna: 62 ° C
  • bakteriološko čista: ekstrahirana iz globine 1850 metrov
  • še posebej mehka
  • hipoalergena
  • hipermineralizirana in izotonična: reagira popolnoma osmotsko na kožo in spoštuje njeno celovitost
  • regenerira, pomirja in preprečuje draženje