Veganska naravna kozmetika znamke APoEM

Aroma in fitoterapevtski izdelki za nego obraza in telesa

APoEM stoji za varno, izpopolnjeno in inovativno naravno kozmetiko, ki nudi celostno nego v kombinaciji aromaterapijo in bioplazemsko fitoterapijo.

APoEM: 15 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Blagovna znamka APoEM je bila ustanovljena v Barceloni, da bi ponudila naravno, vegansko kozmetiko, ki zaradi svoje formulacije ustvarja povezavo med spomini, kožo, energijo in pozitivnimi mislimi.

Izdelki spodbujajo spomin na dišave in tako prebujajo pozitivne trenutke in spomine, ki jih vnesemo v sedanjost in poskrbijo za dobro počutje. Za to APoEM uporablja tudi kemo-tipično aromaterapijo za spodbujanje ravnovesja, harmonije in notranjega ravnovesja.

Posamezni organizem - dišeča rastlina - je natančno kemično opredeljen, da se zagotovi njegova resnična kemijska vsebnost. Eterična olja, ki jih APoEM uporabljajo so kemo tipičnih in terapevtski razred, kar je pravilno psiho-nevro-senzorične stimulacije, zagotovi.

Poleg aromaterapevtskega vidika je poudarek na fitoterapiji z bioplazmo. Bioplazma je bioaktivna juha, ki je bila obogatena s sekundarnimi presnovki iz rastlinskih celičnih kultur. Ta juha je posledica počasne in naravne preobrazbe, v kateri rastlinske celice rastejo in zahvaljujoč nadzorovanim dražljajem proizvajajo mikro snovi, ki vsebujejo flavonoide, karotenoide, encime, vitamine, glukozide in minerale ter tako ponujajo povečano biološko uporabnost kože. Te aktivne sestavine sprožijo pomembne procese na koži, ki so odgovorni za zaščito, popravilo in krepitev zaščitne ovire kože.

APoEM je izbral tradicionalne mediteranske rastline in rastlinske izvlečke, ki so v kombinaciji z eteričnimi olji za izboljšanje stanja kože. Fito -plazma iz APoEM je bila izbrana zelo skrbno, da se ujema s kemotipi eteričnih olj, da bi lahko ponudili najboljšo možno nego za vsak tip kože.

Izdelki APoEM so zagotovljenio:

  • veganski
  • cruelty free
  • ISO: 16128
  • 99% naravnega izvora
  • brez derivatov mineralnih olj, silikonov, sulfatov, ftalatov, sproščanja formaldehida in etoksiliranih sestavin
  • brez sintetičnih barvil in dišav, strupenih odpadnih snovi, parabenov, izotiazolinonov, kemičnih UV filtrov in še veliko več