ACARAA veganska naravna kozmetika

Celovitostna veganska ponudba nemške blagovne znamke

Pri ACARAA vsakodnevno rutino nege razumemo kot cikel ljubezni do sebe in zavestnega zavedanja trenutka. Mantra "vzami si trenutek" pripelje filozofijo do potankosti. Poleg tega je ACARAA prepričana, da lepota in dobro počutje najdeta idealno okolje za harmonijo - ravnovesje telesa, uma in duše.

ACARAA: 12 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pazljivost pomeni za ACARAA zavestno in nepristransko dojemanje sedanjega trenutka. Tako blagovna znamka s svojimi izdelki ponuja dobro fizično počutje, revitalizacijo in duševno sprostitev za močne ženske, ki so izpostavljene veliki odgovornosti in stresu. Po drugi strani pa za ACARAA-o pomeni tudi odgovoren pristop do okolja, narave in okolja. Blagovna znamka se opira na veganske sestavine in se ne ukvarja s kritičnimi snovmi, kot so parabeni, parafini, silikoni in mineralna olja. Tako čista blagovna znamka združuje visoko kakovostna olja in inovativne aktivne sestavine v sodobni naravni kozmetiki. Karakterističen vonj limone in pomaranče po uporabi poživi in osveži čutila, medtem ko naravna eterična olja delujejo sproščujoče in pomagajo sprostiti napetost.

Skrb za trajnost je pri ACARAA zelo pomembna že od samega začetka - uporabljajo rjavo steklo, ki ga je mogoče reciklirati in steklene kozarčke. Neprozorne posode zagotavljajo tudi dolg rok uporabnosti dragocenih sestavin in zagotavljajo, da v kozmetiko ne prehaja nikakršna mikroplastika - prav tako do kože in v okolje.
Emisije CO2, nastale s proizvodnjo steklenih posod, ACARAA nadomešča z vlaganjem v projekte pogozdovanja v amazonskem pragozdu. Poleg tega se za zunanjo embalažo uporabljajo klimatsko nevtralne zložljive škatle, s katerimi so podprti različni projekti varovanja okolja. Odpovedali so se uporabi plastike, kadar koli je to mogoče.

ACARAA razvija in proizvaja lokalno in tudi podnebno nevtralno. Skupaj s tropsko fundacijo Oro Verde je ACARAA izvedla kampanjo za pogozdovanje deževnega gozda v regiji Amazonije.

Izdelki ACARAA so:

  • 100% veganski: certifikat Vegan Society
  • čista naravna kozmetika
  • izdelana v Nemčiji
  • ustekleničena v trajnostni in klimatsko nevtralni embalaži iz rjavega stekla
  • kjer koli je mogoče, zmanjšana plastika
  • brez parabenov, parafinov, sulfatov, mineralnih olj in sintetičnih konzervansov