White Witch organska in etična nega kože

Preprostost in naravnost v kombinaciji z visokokakovostno naravno kozmetiko

"We are nature lovers, doctors and artists..." pravijo proizvajalci White Witch - ki se pozicionira kot etična kozmetična blagovna znamka.

White Witch: 6 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

White Witch je irska kozmetična blagovna znamka. Ustanovil jo je Ruth Ruane, skupaj s tremi drugimi "ljubitelji narave". Vsi izdelki so narejeni iz divjih cvetov, rastlin, medu, ovsa in morske trave - pridelanih iz Irskih pašnikov in iz obale Altlantika. V ospredju je spoštljiv odnos do narave in aktivno varovanje okolja.

Proizvajalci White Witch dajo velik pomen pogojem pridelovanja in preverjanja, že od samega začetka in - v neposrednem stiku z lokalnim prebivalstvom, ki pridelujejo surovine.
Glavne sestavine so:
Kakav, boraga, atlantske morske alge, oves, opuncija, propolis, rdeča glina, vrtnica, sončnična, zeleni čaj, copiaba, med, kokos, kamilica, divja pomaranča, sivka, poprova meta, ognjič, šipek, sandalovina, šentjanževka.

White Witch ni le preprostost in naravnost, temveč tudi poseben odnos do embalažnih materialov. White Witch -kozmetika je pakirana 100% brez plastike in bisfenola A, vsi materiali za pakiranje so biološko razgradljivi in/ali jih je možno ponovno uporabiti ali reciklirati!

Bela Witch- izdelki so:

  • brez plastične embalaže
  • brez testiranja na živalih
  • minimalno preprosti in naravni
  • regionalni