Wegwartehof naravni izdelki

V ritmu narave

Luksuzna nega iz kobiljega mleka in zeliščnih čajev iz skupine Wegwartehof - Waldviertel - 100% biološko!

Nakupovanje po kategorijah

Wegwartehof: 23 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Vizija ljudi v Wegwartehofu je, da z njihovim kmetovanjem ponujajo življenje in ​​ljubeznivo prihodnost. Ta ideja je zaznamuje skrbno upravljanje obdelane zemlje, rastlin in živali kot tudi ljudi. S skrbno ročno pridelavo in ​​obdelavo kobiljega mleka in zelišč se tvorijo zdravljenje, nega in živila vrhunske kakovosti.

Seveda Wegwartehof svojih izdelkov ne testirah na živalih - negovalni izdelki iz kobiljega mleka izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Wegwartehof je mogoče najti tudi na pozitivnem seznamu nemškega združenja za dobro počutje živali.

Kobile v Haflingerju preživijo večino dneva na prostih pašnikih. Dopoldan pridejo žrebeta v "vrtec", ki se nahaja takoj poleg staje. V tem času se krave ročno molzejo. Popoldan pridejo žrebeta ponovno k mamicam in gredo skupaj z njimi na pašnik kjer skupaj s čredo preživijo noč. Seveda se prične molzenje takrat, ko so žrebeta toliko velika, da lahko uživajo čvrsto hrano - lastno krmo.

Pridobivanje mleka je zelo drago. Povprečna kobila lahko, kljub večkratni molži, da okoli 2L mleka na dan. V kolikor kobila nima rednega stika s ssvojim mladičem se proizvodnja mleka v kratkem času ustavi.

Ljudje v Wegwartehofu vedo: zdravi konji dajo zdravo kobilje mleko. Demeter je sinonim za to vrsto živinoreje. To pomeni, da je pozornost pri Wegwartehofu ne le največja možna količina mleka, temveč dejstvo, da so živali zdrave in se dobro počutijo. V tem primeru mlečnost ni optimirana, vendar je zato kobilje mleko zelo dobro.