Titali Schmetterlingsland Milo plemenitega kamna "Grüne Jade"

Ljubezen, srčnost in veselje do življenja!

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • ročno izdelano
  • nežno in prijazno do kože
  • 100% rastlinsko milo
  • ščiti kožo pred izsušitvijo

Opis

Ljubezen, toplina in veselje do življenja!

Deluje na srčno čakro, aktivira srčne lastnosti in uravnovesi čustva srca. Krepi mehke vrline, kot so modrost, pravičnost, ponižnost, sočutje in pomen resnice. Prinaša veselje, živahnost, notranji mir, zadovoljstvo in harmonijo ter ravnovesje v vsakdanjem življenju. Energije so podprte z vonji melise. To daje milu svež in zelo zapeljiv vonj.

titali © naravna mila so 100% naravna rastlinska mila, obogatena s 100% naravnimi, čistimi eteričnimi olji. Vsako milo je ročno izdelano in unikatno in je s strani ga. Margit Hruske kreirano in okrašeno z ljubeznijo, veseljem, kreativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

V nasprotju z industrijsko proizvedenimi mili so rastlinska mila iz skupine titali © povsem naravna, veliko bolj blaga in nežnejša do kože. Zaradi visokokakovostnih rastlinskih olj in ciljnega namastenja ostajajo v milu ohranjene proste maščobne kisline, ki že med samim umivanjem nadomestijo izgubljen hidro-lipidni film kože. To naredi roke mehke na dotik, varuje kožo pred izsušitvijo in uravnava trajno ravnovesje vlage v koži.

Gre za naravni izdelek, zato se lahko dostavljen izdelek od prikazanega razlikuje!

Vrste izdelkov: Mila
Tip kože: Za vse tipe kože
Znamka: Titali Schmetterlingsland

Sestavine

Sestavine: saponified cocos nucifera oil, olea europaea oil, olus oil, bytyrospermum parkii butter (shea butter), helianthus annuus oil, NaOH, 100% pure essential oil citronella grass, melissa indicum, pelargonium graveolens, CI77288, CI77491, CI77492, CI77499, powered by Rostock-Essenzen™

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Titali Schmetterlingsland Milo plemenitega kamna "Grüne Jade"