Titali Schmetterlingsland Milo Nature s sivko

Podari mir, spokojnost in zadovoljstvo

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

alviana naravna kozmetika Milo iz rastlinskih olji s sivko
TEA Natura Kokosovo oljčno milo s sivko
La Saponaria Milo med in sivka

Opis

Mir, spokojnost in zadovoljstvo

Za duševni mir, spokojnost, zadovoljstvo, sprostitev, pomiritev in razumevanje. Prinese svetlobo v vsako celico, ki omogoča več humorja, milosti, veselja, zabave in veselja v življenju. Omogoča nam, da s hvaležnostjo do majhnih le te opzaimo v svojem življenju. Odpira naša srca za sensibilnost, občutljivost in mehkobo.

titali © naravna mila so 100% naravna rastlinska mila, obogatena s 100% naravnimi, čistimi eteričnimi olji. Vsako milo je ročno izdelano in unikatno in je s strani ga. Margit Hruske kreirano in okrašeno z ljubeznijo, veseljem, kreativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

V nasprotju z industrijsko proizvedenimi mili so rastlinska mila iz skupine titali © povsem naravna, veliko bolj blaga in nežnejša do kože. Zaradi visokokakovostnih rastlinskih olj in ciljnega namastenja ostajajo v milu ohranjene proste maščobne kisline, ki že med samim umivanjem nadomestijo izgubljen hidro-lipidni film kože. To naredi roke mehke na dotik, varuje kožo pred izsušitvijo in uravnava trajno ravnovesje vlage v koži.

Gre za naravni izdelek, zato se lahko dostavljen izdelek od prikazanega razlikuje!

Vrste izdelkov: Mila
Tip kože: Za vse tipe kože
Znamka: Titali Schmetterlingsland
Dišave: Sivka

Sestavine

Sestavine: saponified brassica napus oil, cocos nucifera oil, olus oil, NaOH, 100% pure essential oil lavendula angustifolia, CI77007, powered by Rostock-Essenzen™

Izkušenj v slovenščina za Titali Schmetterlingsland Milo Nature s sivko