Visokokakovostna bio kozmetika znamke PUROPHI

Naravni negovalni izdelki in ličila za vsak tip kože

PUROPHI je sinonim za "čisto organsko filozofijo" in ponuja luksuzno bio kozmetiko z edinstvenimi sestavinami!

Nakupovanje po kategorijah

PUROPHI: 40 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Rojen iz fuzije znanstvenih raziskav in trajnostno, "zelene" kemije, zagotavlja italijanski premium znamko PUROPHI s svojim foster nov pristop tradicionalnih organske kozmetike. PUROPHI stoji za učinkovite pripravke visoko zmogljivih, ki se proizvajajo v največji možni harmoniji z ekosistemov na Zemlji in kože - brez škodljivih sestavin za telo in planet.

Izdelki PUROPHI spomladi odkriti radovednost in željo po raziskovanju novih in potencialnih sinergij med organsko in anorgansko, tehnološki in fiziološki svetu, in med znanostjo in naravo. Projekt, ki namerava ponovno zamisel o čistosti novo - ". Neobremenjenih-je", ker čistost ni sinonim

PUROPHI je eno neprekinjeno pot raziskovanja in eksperimentiranja - brezplačno in dosledno.

Toda blagovna znamka pomeni tudi edinstvene sestavine. PUROPHI uporablja predvsem hidrolizirane encimski Sejalnice ekstrakte, ki so bogata z bioaktivnih pomembnih skupin molekul (polifenoli, karotenoidi, alfa-Hydroxsäure in mnogi drugi). Zaradi najnovejših raziskav na področju biotehnologije je bilo mogoče, te aktivne sestavine v inovativne načine - izpiska na osnovi naravnih encimov - brez pomoči kemičnih topil ali oljem. Ti so v sodelovanju z Univerzo v Bologni.

V primerjavi z običajno uporabljenih "rastlinskih izvlečkov", hidroliziranega encimskimi izvlečki posebno nizko molekularno težo, v glavnem na voljo v organskem kakovosti in predvsem hitro učinkovite. To pa ima za posledico visoko kakovostnih pripravkov dokazano učinkovitostjo.

Poleg tega je želja za trajnost ima izjemno visoko prednost! Izdelki so razviti glede na okolje in zagotoviti okoljske in alergij.

PUROPHI izdelki so:

  • vegan
  • testirali na nikelj in drugih težkih kovin
  • AIAB- in italijanski Organic Kozmetika (zajamčena italijanskih surovin) -certified
  • krutost brez - brez testiranja na živalih surovin in končnih izdelkov
  • polnimo v optično privlačno in jih je mogoče reciklirati steklenicah & lonček