oOlution - visokokakovostna francoska naravna kozmetika

Veganski uniseks izdelki za nego z različnimi več kot 150 organskimi učinkovinami

oOlution je sinonom za kozmetiko, ki je bogata z edinstveno raznolikostjo rastlin, resnično 100% naravna, bio, veganska, izdelana v Franciji in popolnoma brez dodatkov.

oOlution: 31 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Francoska blagovna znamka naravne kozmetike oOlution je nastala iz želje Anne-Marie Gabelica ustvariti brezkompromisno lepoto in vsem ljudem ponuditi izdelke za nego, ki spoštujejo kožo in planet.

Cilj: ustvariti izvirne formule, ki so popolnoma naravne, brez lažnih obljub, bogate z edinstveno raznolikostjo rastlin z 20 do 70 učinkovinami na izdelek in brez polnil. oOlution integrira več kot 150 rastlin v svoje izdelke za nego kože, tako da je vsem tipom kože mogoče zagotoviti ravno tiste hranilne snovi, ki so zanj pomembne.

Hkrati se upoštevajo ekološki in družbeni učinki vsakega izdelka, od formulacije do embalaže, ki se izvede s pomočjo študije o okoljsko primerni zasnovi v sodelovanju s priznanimi inženirji in Agencijo za ekološki prehod (ADEME) . Ta zaveza je bila tudi nagrajena z nagrado francoskega ministrstva za okolje. Zato oOlution predstavlja tisto, kar je pomembno: recikliranje, večni cikli odpornih ekosistemov in tudi neskončne možnosti, ki so na voljo, saj je za zaščito našega planeta še veliko dela. oOlution je upravičeno ponosen na svojo predanost in globoke vrednote.

oOlution izdelki so:

  • 100% naravni in bio
  • veganski
  • brez palmovega olja, polnil in konzervansov
  • izdelani v Franciji