Naravna kozmetika znamke NATURA SIBERICA

Certificirano naravni izdelki za nego obraza, telesa in las

Nakupovanje po kategorijah

NATURA SIBERICA: 121 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

NATURA SIBERICA proizvaja naravno in ekološko kozmetiko z uporabo zelišč in posebnih sestavin iz najsevernejših nordijskih območij. Znamka navdušuje z neprimerljivim razmerjem med ceno in učinkovitostjo ter svojim ekološkim pristopom.

Nordska pokrajina je znana po svojih izjemno zahtevnih podnebnih razmerah. Rastlinstvo je tam izjemno trpežno in bogato z zaščitnimi fitokemikalijami, ki preživijo v takšnih težkih pogojih. Te zeliščne aktivne sestavine se zaradi neprimerljivih lastnosti uporabljajo za NATURA SIBERICA izdelke za ohranjanje in spodbujanje lepote ter mladosti kože in las. Zdravilna zelišča in rastline prihajajo iz divje zbirke ali iz lastnih ekoloških kmetij.

Leta 2013 so v sodelovanju s predstavniki avtohtonih sibirskih narodov začeli vzpostavljati svoje ekološko kmetijstvo , ki je certificirano po evropskem standardu za ekološko pridelavo EU 834/0 . Tam se gojijo in ročno nabirajo domače rastline, ki so potrebne za proizvodnjo izdelkov NATURA SIBERICA, na 33 ha zemlje. Dejavna družbena zaveza družbe vključuje ustvarjanje delovnih mest za lokalno prebivalstvo ter uvajanje in spodbujanje programov za ohranjanje in gojenje redkih rastlin.

Kozmetični izdelki NATURA SIBERICA so:

  • nagrajeni s številnimi mednarodnimi nagradami
  • certificirani z različnimi certifikati (BDIH, ECOCERT in ICEA)